ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ!

FIESTA_new (1)

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφούμε και παράλληλα προσκαλούμε τα μέλη και φίλους του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ στην εκδήλωση την οποία θα πραγματοποιήσει το Σωματείο μας την Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ στην κλειστή αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος» (δίπλα στο Λύκειο Λατσιών) με θέμα ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ «Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον».
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή εκδήλωση στην οποία έχουμε ως στόχο να δώσουμε εορταστικό χρώμα συνδέοντας το παρελθόν αυτής της ομάδας με το παρόν και το μέλλον. Επίσης, έχουμε ως στόχο να παρουσιάσουμε τις ομάδες μας στον φίλαθλο κόσμο των Λατσιών και ταυτόχρονα να φέρουμε κοντά τα άτομα που σχετίζονται με το Σωματείο μας προσφέροντάς τους ένα ευχάριστο κυριακάτικο πρωινό.
Στην εκδήλωση αυτή θα έχουμε αγώνες με τη συμμετοχή αθλητών από όλα τα τμήματα του Σωματείου μας, αλλά και δύο ομάδων παλαιμάχων. Επίσης, θα υπάρχουν διάφορες άλλες εκπλήξεις, κληρώσεις δώρων (αεροπορικά εισιτήρια κ.α) και μουσική.
Στην εκδήλωση αυτή θα υπάρχει αριθμημένο εισιτήριο εισόδου μόνο για ενήλικες το οποίο θα τιμάται προς 5 ευρώ. Η είσοδος για όλα τα παιδιά θα είναι δωρεάν. Να σημειώσουμε ότι η σημαντική αυτή εκδήλωση αυτή θα βιντεοσκοπηθεί και θα υπάρχει φωτογράφος.
Για την επιτυχία της πρωτοποριακής αυτής εκδήλωσής μας ευελπιστούμε στη  παρουσία των μελών και των φίλων μας . Σας αναμένουμε στην εκδήλωση αυτή και η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s