ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ!

10469037_10152421883793861_3564567468911948188_n

Πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις η ομάδα μας κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση της πολύ καλής ομάδας της Απελευθέρωσης με 5-2 και να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ήταν μία νίκη πολύ σημαντική για εμάς, αφού θέλαμε πάση θυσία να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση και να κλείσουμε το 2014 όσο αφορά το πρωτάθλημα με νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα μας αφού καταφέραμε πολύ γρήγορα να προηγηθούμε με 2-0. Η ασφυκτική πίεση για ένα περίπου δεκάλπετο έφερε το προβάδισμα αυτό και παράλληλα έδειξε ποια ομάδα θα ήταν το αφεντικό στην αναμέτρηση. Στη συνέχεια κατεβάζοντας τους ρυθμούς και με μέτρια εμφάνιση κλείσαμε το ημίχρονο προηγούμενοι με 4-0. Τα τέρματα οι Δάγγας (2), Μιχάλης Ιωάννου και Μαυροχάννας.

Στην επανάληψη στην ουσία η ομάδα μας ήταν σαν να μην κατέβηκε στο παρκέ, αν και ξεκίνησε με τέρμα του Δάγγα ο οποίος έκανε και χατ-τρικ. Στη συνέχειαα πραγματικά έσβησαν νοι μηχανές. Ασύνδετη ομάδα με πολλά ατομικά λάθη και έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό ήταν τα στοιχεία που επικρατούσαν σε εμάς. Η ομάδα της Απελευθέρωσης βλέποντας την τραγική μας εικόνα προσπάθησε ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο και κατάφερε να μειώσει σε 5-2, χάνοντας μάλιστα και δύο δεκάμετρα πέναλτι.

Είναι γεγονός ότι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου μας προβληματίζει. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίσαμε το παιχνίδι το τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν πολύ κακός και αυτό ενδέχεται να μας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Δεν είμαστε σε θέση να υποτιμούμε κανένα. Όμως ο κόουτς Χρυσοστόμου έχει την ικανότητα και τον τρόπο να αλλάξει αυτή την εικόνα άμεσα προς το καλύτερο και είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνει όπως πάντα κάνει από τη στιγμή που διαπιστώνει κάτι στην ομάδα να πηγαίνει στραβά.

Πολλές και θερμές ευχαριστίες στον υπέροχο κόσμο αυτής της ομάδας. Θέλουμε με τον νέο χρόνο να διπλασιαστούν γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει.

*Άνοιξε λογαριασμό στπ πρωτάθλημα και ο Μιχάλης Ιωάννου.

*Τα δύο τέμρατα των αντιπάλων πέτυχαν δύο πολύ καλοί φίλοι που τίμησαν τη φανέλα της Εθνικάρας. Ανδρέας Καρασιαλής και Πανίκος Παναγιώτου.  

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s