ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ Η ΚΟΡΥΦΗ!

20141204_210431

Πιο εύκολα από ότι περιμέναμε η ομάδα μας πήρε την Πέμπτη το βράδυ μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με 10-1. Παίζοντας κατά διαστήματα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο καταπληκτικό φούτσαλ καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη η οποία μας κρατά στην κορυφή για ακόμα μία εβδομάδα.Βέβαια να ανεφέρουμε ότι η αντίπαλη ομάδα είχε κάποιες σημαντικές απουσίες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εκπληκτικά για την ομάδα μας αφού μίλις στο έκτο λεπτό προηγούμασταν με 3-0 με τέρματα των Δημητριάδη και δύο του Περικλέους. Κάπου εκεί η ομάδα μας κατέβασε αδικαιολόγητα ρυθμούς  και θα μπορέσουμε να πούμε ότι έγινε εκνευριστικά κακή γεγονός που έφερε τη αρχικά την μείωση του σκορ από την αντίπαλη ομάδα και ταυτόχρονα να έχουμε ένα πολύ κακό παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην ανάπαυλα ο κόουτς Χρυσοστόμου τα έψαλλε σε όλους τους ήχους στους φουτσαλιστές μας με αποτέλεσμα να μπουν στουν αγωνιστικό χώρο και να παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες καταφέρνοντας να πετύχουν ακόμα επτά τέρματα με τους Μαυρόχαννα, Γεωργίου Θωμά, Περικλέους, Δημητριάδη και Άλεξ 2.

Μας ικανοποίησε πάρα πολύ το γεγονός ότι η ομάδα κατά διαστήματα έδειξε μέρος των δυνατοτήτων της και ταυτόχρονα έβγαλε κάποια από τα στοιχεία τα οποία ο κόουτς ΧΔρυσοστόμυο δουλεύει στις προπονήσεις. Μας ανησυχεί όμως το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει ότι έχει κάποια κενά διαστήματα τα οποία δείχνουν ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε μελλοντικά παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο σε αυτό τον τομέα έτσι ώστε να βελτιωθούμε και να μειώσουμε τις πιθανότητες απωλειώνστα επόμενα παιχνίδια. Επίσης χρειάζεται οι φουτσαλιστές μας να έχουν σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε γιατί κρύβουν παγίδες τέτοιες νοοτροπίες.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόουτς. Ήταν ένα ματς που κερδίσαμε και τίπτοα παραπάνω. Οπόταν συνεχίζουμε με σοβαρότητα προς εκπλήρωση των στόχων μας. Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα. Βλέπουμε ότι ο κόσμος που έρχετε αυξάνεται και αυτό μας χαροποιεί και μας συγκινεί ταυτόχρονα. Θέλουμε ακόμα περισσότερους γιατί τα παιδιά μας το αξίζουν.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s