ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

20141120_205952

Μετά από μία τραγική εμφάνιση η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από την ομάδαα του Σταυραετού μέσα στην έδρα μας. Πριν το παιχνίδι εάν λέγαμε ότι θα ερχόμασταν ισοπαλία θα θεωρούσαμε ότι ήταν ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα. Λαμβάνοντας όμως υπόψη το παιχνίδι και την εμφάνιση της ομάδας μας θεωρούμε ότι κατά κάποιο τρόπο κλέψαμε τον ένα βαθμό. Έτσι για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι τα φαβορί δεν κρίνονται στα χαρτιά αλλά στο γήπεδο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλα΄για εμάς αοφύ προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα με τον Ανδρέου με ένα καταπληκτικό τέρμα. Στη συνέχει αντί να ηρεμήσουμε και να κάνουμε παιχνίδι είχαμε μία θεαματική πτώση με πολλά λάθη και σε συνδυασμό με την άνοδο του Σταυραετού ήρθε η ισοφάσριση. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνο η ομάδα της Αγλαντζιάς ήταν πιο επικύνδυνη και ευτυχώς για εμάς δεν κατάφερε να σκοράρει δεύτερο τέρμα.

Στην επανάληψη και παρόλες τις προσπάθειες του κόουτς Χρυσοστόμου για αφύπνιση αυτή δεν ήρυε ποτέ με αποτέλεσμα πολύ νωρίς ο Σταυραετός να πάρει προβάδισμα με πέναλτι. Οι δίκοι μας παίκτες ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν. Ο Σταυραετός είναι μία ποιοτική ομάδα και κουμάνταρε το παιχνίδι και θα μπορούσε να βάλει και τρίτο τέρμα. Ευτυχώς για εμάς ο Στέφανος Ιωάννου με ένα μακρινό σουτ ισοφάρισε λίγα λεπτά πριν το τέλος. Τελικό σκορ 2-2.

Την ερχόμενη εβδομάδα αγωνιζόμαστε με την πρωτοπόρο ομάδα της Ελπίδας εντός έδρας. Εάν θέλουμε να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η κορυφή πρέπει να κερδίσουμε. Με εμφάνιση σαν τη ψεσινή δεν μπορούνε να το κάνουμε. Συνεπώς πρέπει να ανασυντακτούμε και να το κάνουμε γρήγορα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι φουτσαλιστές μας θα πσρουσιαστούν πολύ διαφορετικοί την άλλη εβδομάδα και θα φτάσουμε στον στόχο μας. 

*Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα μας. Συγχαρητήρια και στην πολύ ποιοτική ομάδα του Σταυραετού.     

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s