ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΑΚΙ!

20141009_220351

Ακόμα μία μεγάλη νίκη πέτυχε απόψε η ομάδα μας  με 8-1 απέναντι σε ένα υπολογίσιμο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα των Αργοναυτών. Πρόκειται για μία νίκη η οποία ήρθε μετά από σχετικά μέτρια εμφάνιση και η οποία έχει τη δική της σημασία για πολλούς λόγους. Αρχικά συνεχίζουμε το σερί των νικών, φτάνοντας τις 8 συνεχόμενες νίκες και κατά δεύτερο λόγο η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες της πρωτοπόρους Ελπίδας και πλησίασε στον ένα βαθμό από την κορυφή. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να καταφέρνει μόλις στο 2΄  με τον αρχηγό Μαυρόχαννα να ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια οι φουτσαλιστές μας παρουσίασαν δεν είχαν πολύ καλά πατήματα αλλά κατάφεραν με τον Δάγκα να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα γεγονός που έφερε μεγαλύτερη ηρεμία στην ομάδα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να φτιάχνουν φάσεις και το σκορ του ημιχρόνου να κλείνει στο 4-1 για την ομάδα μας. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχε ο Μαυροχάννας κα΄νοντας έτσι χατ-τρικ.

Στην επανάληψη  η ομάδα μας προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα χωρίς όμως να το πετυχαίνει στον βαθμό που θα ήθελε. Το θετικό όμως ήταν ότι κατάφερε να σκοράρει ακόμα τέσσερεις φορές και να μην δεχθεί τέρμα γεγονός που καταλογίζεται στα συν της όλης προσπάθειας. Σκόρερ της ομάδας μας στο δεύτεο μισό οι Κεντής (2), Μούρος και Ανδρέου.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι ήταν μία νίκη η οποία ήρθε πιο εύκολα από ότι περιμέναμε. Η αντίπαλη ομάδα ξέραμε ότι χάνει στο τέρμα τα παιχνίδια της και αναμέναμε μεγαλύτερες δυσκολίες. Παρόλα αυτά μας χαροποιεί ότι δεν φτάσαμε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης και έχοντας αρκετές απουσίες κερδίσαμε ένα αξιόμαχο αντίπαλο με ευρύ σκορ.

Η συνέχεια μας βρίσκει στην δεύτερη θέση ένα βαθμό από την κορυφή. Επόμενος αντίπαλος η πολύ καλή ομάδα του Σταυραετού Αγλαντζιάς στο <<Σωτήρης Μέσσιος>>. Συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά την προσπάθειά μας για επίτευξη του στόχου μας. Ευχαριστούμε θερμά όσους ακολούθησαν και στήριξαν την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s