ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑΡΑ!

20141106_211330

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η ομάδα μας με 3-1 κόντρα στην πολύ ισχυρή ομάδα του ΑΡΗ-ΑΜΕΚ ΛΕΜΕΣΟΥ στο «Σωτήρης Μέσσιος». Η νίκη αυτή μας κρατά στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τν πρωτοπόρο Ελπίδα. Η σημασία της νίκης για εμάς είναι μεγάλη, αφού είχαμε απέναντί μας μία εξαιρετική ομάδα, την καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος.
Το κλειδί για τη χθεσινή νίκη ήταν το γρήγορο τέρμα που πετύχαμε με τον Πάρη Δάγγα. Το τέρμα αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να διαχειριστούμε καλύτερα τον αγώνα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν και έφτιαξαν ευκαιρίες χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.
Στην επανάληψη η ομάδα μας πέτυχε γρήγορα και δεύτερο τέρμα πάλι με τον Πάρη Δάγγα. Το γεγονός αυτό αντί να δώσει περισσότερη ηρεμία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας έφερε νευρικότητα και νωθρό μυαλό. Ταυτόχρονα η αγωνιστική άνοδος της ομάδας της Λεμεσού δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα μας. Μάλιστα χρειάστηκε ο Κυριάκος Αλεξάνδρου να επέμβει σε δυο-τρεις περιπτώσεις και τα δοκάρια μας σε ακόμα δύο περιπτώσεις για να διατηρήσουμε το μηδέν μέχρι να έρθει το τρίτο τέρμα μας από τον Θωμά Γεωργίου. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο ΑΡΗΣ μείωσε σε 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Μία σημαντική λοιπόν νίκη η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να μείνουμε σε θέση βολής όσο αφορά την προσπάθειά μας να φτάσουμε στην κορυφή. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε αν θέλουμε να φτάσουμε εκεί. Συνεπώς χρειάζεται πολλή δουλεία από όλο το οικοδόμημα του ΕΘΝΙΚΟΥ.
Συγχαρητήρια στους αντιπάλους για την πολύ καλή ομάδα που έχουν. Ευχαριστούμε τον λιγοστό αλλά υπέροχο κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα. Θέλουμε περισσότερους στο κλειστό.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s