ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΩΡΑ!

Πήραμε το παιχνίδι στα χαρτιά με τον Λειβαδιακό και είμαστε στη δεύτερη θέση. Αυτό όμως δεν είναι το γεγονός, ή η βασική μας έγνοια αυτή τη στιγμή. Αυτό που διαδραματίζεται τον τελευταίο χρόνο στο άθλημα του φούτσαλ και ελπίζουμε να βρίσκεται στηκ κορύφωσή αυτή την εβδομάδα και να μην μας περιμένει και κάτι άλλο είναι πραγματικά τραγικό.

Η μία μαχαιριά διαδέχεται την άλλη και οι αρμόδιοι συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα. Η κατάντια του αθλήματος και ο ξεπεσμός του είναι τέτοιος που μας αναγκάζει για ακόμα μία φορά να ασχοληθούμε με όσα διαδραματίζονται. Οι αρμόδιοι βλέπουν την μία ομάδα να κλείνει πίσω από την άλλη και απλά δεν κάνουν τίποτα λες και δεν συμβαίνει τίποτα.

Βάζοντας όμως κάποια γεγονότα σε μία σειρά βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ίσως και να μην ενδιαφέρονται πραγματικά για το άθλημα. Και επειδή αυτό ίσως να μην φαίνεται από την αδράνεια θα παραθέσουμε ένα περιστατικό  από τα πολλά που ζήσαμε για να φανεί πιο καθαρά ότι δεν πολυνοιάζονται για το άθλημα. Πέρσι την προηγούμενη μέρα ενός κρίσιμου  παιχνιδιού της ομάδας μας έγινε καταστρατήγηση κανονισμού με αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα χωρίς να ειδοποιηθούμε.

Στην προσπάθειά μας να αντιδράοσυμε λέγοντάς τους ότι αυτό που έγινε αυτό είναι εκτός κανονισμών και ότι είναι άδικο, μας είπαν ότι έγινε και για άλλους αυτό το χατίρι και γίνεται και τώρα. Δηλαδή με λίγα λόγια το άθλημα αυτό δεν έχει κανονισμούς και λειτουργεί με χατίρια. Στη συνέχεια της συνομιλίας τους είπαμε μήπως και ευαισθητοποιηθούν ότι τον ΕΘΝΙΚΟ στο φούτσαλ τον διοιικεί ένα άτομο και εκφράσαμε την απορία τι θα γίνει εάν αυτό το άτομο βαρεθεί αυτές τις τακτικές. Η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι σχεδόν όλες οι ομάδες στο φούτσαλ διοικούνται από ένα άτομο. Εμεις βλέποντας όλα αυτά να γίνονται χαρακτηρίζουμε αυτό το άτομο ως το θύμα της υπόθεσης, ή αν θέλετε στα κυπριακά να το πούμε ως τον <<πελλό>> που χάνει τις ώρες του και κάποια από τα χρήματά του για να υπάρχει μία ομάδα στο χωριό του σε ένα άθλημα που αγαπά.

Μέχρι πότε κύριοι νομίζετε ότι αυτός ο <<πελλός>>  από κάθε ομάδα θα έχει αντοχές να κρατά στις πλατες του μία ομάδα?Να κάνει τον ζητιάνο για να την κρατά στην ζωή και να βλέπει όλη αυτή την προχειρότητα και την αδιαφορία?Μεχρι πότε θα κανει τον ζητιάνο για να εισπράττουν μόνο κάποιοι?Ο ένας <<πελλός>> μετά τον άλλο εγκαταλείπουν και στο τέλος αυτός που ζημιώνει είναι το άθλημα γιατί ο <<πελλός >> βρίσκει την ησυχία του και την ηρεμία του φεύγοντας από τον χώρο.

Και μην μας πείτε ότι κάνουμε κακοδιαχείριση και έξοδα περιττά γιατί δεν πληρώνουμε κανένα και όλοι βρίσκονται εδώ σε εθελοντική βάση. Οι απαιτήσεις και οι κανονισμοί είναι εξωπραγματικοί για το άθλημα στην Κύπρο και τις συνθήκες και την αντιμετώπιση που έχουμε. Έχουμε καταντήσει ζητιάνοι και ικέτες για να επιβιώσουμε. Πολλές φορές κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου και γραπτώς τόσο στην ομοσπονδία όσο και στους διαιτητές. Τι θέλετε άλλο από εμάς? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ.  

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s