ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!

20141009_220331 20141009_220351

Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη στο παλατάκι πέτυχε ψες η ομάδα μας κόντρα στην μαχητική ΕΝΑ Αθηαίνου με 8-2. Ήταν ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας φάνηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της και έφτασε άνετα στο ζητούμενο που ήταν η νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να κρατά μπάλα και να επιτίθεται και να φτιάχνει αρκετές φάσεις. Η ομάδα της Αθηαίνου κράτησε αρκετά καλά για ένα περίπου δεκάλεπτο όμως ο Πολυβίου με ωραίο σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας. Η ομάδα μας συνέχισε να επιτίθεται ακατάπαυστα και ο Δημητριάδης με ακόμα ένα ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματά μας. Μία αμυντική αδράνεια έφερε την μείωση του σκορ, αλλά το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους φουτσαλιστές μας οι οποίοι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με τους Περικλέους και Κεντή. Στην επανάληψη συνεχίσαμε να έχουμε την κατοχή και καταφέραμε να σημειώσουμε ακόμα τέσσερα τέρματα με τους Περικλέους (3) και Μακρυγιώργη.

Ακόμα μία νίκη λοιπόν για την ομάδα μας η οποία πέτυχε τον στόχο της και συνεχίζει με σοβαρότητα τη δουλειά προς επίτευξη του στόχου. Συγχαρητήρια στους φουτσαλιστές μας για τη νίκη και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον λιγοστό αλλά υπέροχο κόσμο μας που ήρθε να δει την ομάδα.  

*Από τα οκτώ τέρματα τα πέντε ήρθαν μετά από ασσίστ του Ττόμη Χρυσοστόμου ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο του Mr. Assist. 

*Δεν μπορούσε να μην γίνει η γνωστή ντρίπλα από τον Μάριο Χειμώνα. Την έκανε και την πέτυχε.

*Σκόραραν και οι δύο τερματοφύλακες των ομάδων ψες. Ίσως να μην έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και να μην ξαναγίνει στο μέλλον.

*Στις κερκίδες ψες και δύο πρώην φουτσαλιστές της ομάδας μας, Αχιλλέας Αχιλλέως, Μάριος Μιχαήλ και Δημήτρης Χαζτηψάλτης.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s