ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΜΑΣ!

 

unnamed

Ένα ισχυρό χαστούκι δέχθηκε ψες η ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού γνώρισε την συντριβή με 4-0 από την αξιόλογη ομάδα της Ελπίδας Αστρομερίτη. Η αλήθεια είναι ότι το χαστούκι ήταν τόσο ισχυρό που ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε και να καταλάβουμε τι έγινε ψες.

Γνωρίζαμε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ότι το παιχνίδι είχε αρκετές δυσκολίες. γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό σύνολο και γενικότερα μία σοβαρή ομάδα την οποία μάλιστα να συγχαρούμε για τη νίκη της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει υποφερτά στο παιχνίδι, να κάνει τελικές προσπάθειες και να προσπαθεί να δημιουργήσει αλλά η άριστα στημένη άμυνα των αντιπάλων σε συνδυασμό με το πάθος τους για τη νίκη μας δημιουργούσε αρκετά προβλήματα. Όσο περνούσε η ώρα οι αντίπαλοι μας έπαιρναν μεγάλη αυτοπεποίθηση και με ένα στημένο κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Συνεχίσαμε να σουτάρουμε χωρίς όμως στόχο και όσα είχαν στόχο ήταν άψυχα (15 τελικές στο πρώτο μέρος), αλλά αρχίσαμε να κάνουμε και λάθη στην άμυνα και αυτό μας έβαλε σε κίνδυνο σε 2-3 περιπτώσεις να δεχθούμε και άλλο τέρμα. Το ημίχρονο μας βρήκε πίσω στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε αρχικά το ίδιο σκηνικό. Το δυνατό αλλά καθαρό παιχνίδι των αντιπάλων εκνεύρισε αδικαιολόγητα τους φουτσαλιστές μας οι οποίοι άρχισαν να κάνουν αψυχολόγητες ενέργειες και σκληρά φάουλ τα οποία τολμούμε να πούμε ότι ήταν αρκετά σκληρά και αντιαθλητικά και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο διαιτητής μας χαρίστηκε. Επιπλέον η ομάδα μας φορτώθηκε με άγχος και πίεση, κυριάρχησε το θολό μυαλό και η αντίπαλη ομάδα ψυχωμένη και πιστή στο πλάνο της κατάφερε να πετύχει ακόμα τρία τέρματα.

Είναι μία δύσκολη μέρα η σημερινή για την ομάδα μας. Η έπαρση και η αλαζονεία που δείξαμε σαν οικοδόμημα μας προσγείωσε ανώμαλα και τώρα καλούμαστε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Για να κερδίσεις κάτι, πρέπει προηγουμένως να κοπιάσεις για αυτό. Αυτό είναι δεδομένο. Οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί η συνέχεια αναμένεται ακόμα δυσκολότερη.

Συγχαρητήρια στους αντιπάλους για τη νίκη τους. Μας έδειξαν το πώς πρέπει να λειτουργεί μία ομάδα και καλό θα ήταν να παραδειγματιστούμε από αυτούς στον τομέα αυτό.  

*Παρόλο που το άρθρο καθυστέρησε πάρα πολύ να γραφτεί η ιστοσελίδα μας μέτρησε από χθες απίστευτα νούμερα επισκεψιμότητας γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Βλέποντας τα νούμερα αυτά καλούμε όσους ενδιαφέρονται να διαφημίσουν στη σελίδα μας.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s