Εξαιρετικός ο Απολογισμός των Φιλικών Αναμετρήσεων για την Εθνικάρα!

20140909_21022420140918_20314610653694_661606737269472_6152989207071912300_n

Εξαιρετικός ο απολογισμός των φιλικών αναμετρήσεων για την ομάδα μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αφού πετύχαμε έξι νίκες απέναντι σε Ανόρθωση, Σταυραετό, Απελευθέρωση, Αμέκ, City), φέραμε μία ισοπαλία με την  ΑΕΚ Λάρνακας και είχαμε μόλις δύο ήττες και οι δύο από τον πανίσχυρο ΑΠΟΕΛ.

Τα γενικότερα συμπεράσματα είναι ότι η ομάδα μας ικανοποίησε με την παρουσία της στα πλείστα παιχνίδια. Θεωρούμε ότι η ομάδα μπαίνει στο πρωτάθλημα ευρισκόμενη σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Βέβαια μέσα από τα παιχνίδια αυτά βγήκαν και κάποια στοιχεία τα οποία εάν δεν προσεχτούν είναι ικανά να μας δημιουργήσουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα στοιχεία αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα συγκέντρωσης και εγρήγορσης, καθώς επίσης και η ανομοιογένεια η οποία βέβαια χρειάζεται χρόνο για να βελτιωθεί. Ο κόουτς Χρυσοστόμου έχει εντοπίσει τα θέματα αυτά και θα δουλέψει πολύ προσεκτικά για να τα εξολοθρεύσει.

Χαρακτηριστικό στοιχείο για την ομάδα μας το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι ότι σκοράρει πολύ εύκολα.Πέραν του πολυβόλου Περικλέους σχεδόν όλοι οι φουτσαλιστές μας βλέπουν δίκτυα γεγονός που φανερώνει ένα επιθετικό πλουραρισμό δείχνοτας παράλληλα ότι η ομάδα δεν θα στηρίζεται μόνο σε ένα ή δύο παίκτες όσο αφορά το σκοράρισμα.

Τα πάντα βέβαια θα κριθούν στο γήπεδο το οποίο είναι και ο καθρέφτης.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s