ΔΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΑ!

20140918_203146    20140918_202834

Πετυχημένη κρίνεται για την ομάδα η πρόβα τζενεράλε που έγινε απόψε απέναντι στην ομάδα της ΑΜΕΚ Καψάλου. Η ομάδα μας κέρδισε με 10-1 πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση γεγονός που χαροποίησε τον κόουτς Χρυσοστόμου και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε αρκετά δυνατά ιδιαίτερα στο πρώτο δεκάλεπτο καταφέρνοντας να σκοράρει εις τριπλούν. Στη συνέχεια κατεβάσαμε κάπως ρυθμούς και σε συνδυασμό με κάποιες επιπόλαιες ενέργειες έφεραν το σκορ ημιχρόνου στο 5-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε ξανά δυνατά πετυχαίνοντας ακόμα πέντε τέρματα και δημιουργώντας αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Το τελικό 10-1 μας βρίσκει αρκετά ικανοποιημένους στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η ομάδα οδεύει στο σωστό δρόμο. Υπάρχει βέβαια ακόμα μία εβδομάδα στην οποία πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να βελτιώσουμε ακόμα κάποια πράγματα και αυτό αναμένεται να κάνει επιμελώς ο κόουτς Χρυσοστόμου. Ο τελευταίος έδωσε ρεπό στους φουτσαλιστές του για αύριο και τους ζήτησε να ξεκουραστούν το επόμενο τριήμερο, αφού οι απαιτήσεις από την Δευτέρα θα είναι αυξημένες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν οι Λευτέρης Περικλέους (5), Θωμάς Γεωργίου (2), Μιχάλης Ιωάννου, Στέφανος Ιωάννου και Ευάγγελος Μούρος. 

*Πραγματικό πολυβόλο ο Περικλέους σκοράρει ακατάπαυστα. Πάντα τέτοια Λευτέρη και ακόμα περισσότερα τέρματα στο πρωτάθλημα.

*Τραυματίας αποχώρησε από την προθέρμανση ο Πολυβίου του οποίου η κατάσταση θα εκτιμηθεί αύριο.

*Δεν αγωνίστηκαν για την ομάδα μας οι τραυματίες Δημητριάδης, Δάγγας, Ανδρέου και Παναγιώτου οι οποίοι τρέχουν να προλάβουν την πρεμιέρα.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s