ΑΠΟΨΕ Η ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ!

IMG_2393

Την τελική πρόβα ενόψει της πολύ δύσκολης πρεμιέρας κάνει απόψε η ομάδα μας απέναντι στην ΑΜΕΚ Καψάλου στις 8 και 30 στο «Σωτήρης Μέσσιος». Πρόκειται για το τελευταίο από μία σειρά αρκετών φιλικών που δόθηκαν από την έναρξη της προετοιμασίας μας και είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να δούμε την ετοιμότητα της ομάδας μας πριν το εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην Ελπίδα Αστρομερίτη.

Ο κόουτς Χρυσοστόμου βλέπει αρκετά πράγματα που χρειάζονται βελτίωση και δουλεύει καθημερινά προς αυτή ην κατεύθυνση, αφού θέλει η ομάδα να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος. Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι στην αποστολή θα βρίσκονται οι εξής φουτσαλιστές τους οποίους και παρακαλούμε να βρίσκονται στο γήπεδο στις 7 και 15ː

 1) Κυριάκος Αλεξάνδρου, 2) Αντώνης Πέτρου, 3) Νεόφυτος Μακρυγιώργης, 4) Λευτέρης Περικλέους, 5) Θωμάς Γεωργίου, 6) Ιωσήφ Μαυροχάννας, 7) Στέφανος Ιωάννου, 8) Μιχάλης Ιωάννου, 9) Λουκάς Λουκά, 10) Άλεξ Πολυβίου, 11) Γιώργος Κεντής, 12) Ανδρλεας Κοντόραχος.

Εκτός αποστολής μένουν οι τραυματίες Δημήτρης Δημητριάδης, Πάρης Δάγγας, Ανδρέας Ανδρέου και ο Βασίλης Παναγιώτου. Και οι τέσσερεις ακολουθούν την ενδεδειγμένη θεραπεία για να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατό.    

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s