Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ-ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

155893_170505649641338_5693622_n

Η πρόσληψη του Χρυσοστόμου ενός ικανότατου προπονητή αποτελούσε τη μεγαλύτερη κίνηση της ομάδας μας αυτό το καλοκαίρι. Από τις πρώτες μέρες που δουλέψαμε μαζί του διακρίναμε τις γνώσεις του σχετικά με το άθλημα του φούτσαλ και την μεθοδικότητά με την οποία δουλεύει.

Πρόκειται για έναν εργατικό άνθρωπο που αγαπά την ομάδα στην οποία δουλεύει γεγονός που μας συγκινεί και μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε προς υλοποίηση του οράματός μας για αυτή την ομάδα. Νιώθουμε μεγάλη χαρά που τον έχουμε μαζί μας και ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να έχει διάρκεια.

Επειδή ακριβώς για εμάς αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικός και τον θεωρούμε τον άνθρωπο ο οποίος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο αυτή την ομάδα και να λαμπρύνει ακόμα περισσότερο την ιστορία της ζητήσαμε να μας απαντήσει σε κάποιες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Χρυσόστομε ανέλαβες την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Εθνικού πριν περίπου δύο μήνες. Ποια κατάσταση βρήκες στην ομάδα;

Όταν ανέλαβα την ομάδα, για διάφορους λόγους, αποχώρησαν κάποιοι παίκτες με αποτέλεσμα μόνο τέσσερεις παίκτες να είναι διαθέσιμοι. Οπόταν έπρεπε να στήσουμε μια ομάδα από την αρχή. Μίλησα με κάποιους φουτσαλιστές επιπέδου Α΄ κατηγορίας και προς μεγάλη μου έκπληξη ανταποκρίθηκαν θετικά πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Παίκτες τους οποίους γνώριζα αρκετά καλά αφού με του περισσότερους από αυτούς δουλέψαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα όσον αφορά την οργάνωση της ομάδας, βρήκα ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν την ομάδα και μέσω τον επιτυχιών της να κάνουν τους Λατσιώτες να στηρίξουν και να αγαπήσουν το άθλημα μας.

Βρισκόμαστε στα μέσα της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Πως ανταποκρίνεται η ομάδα και σε ποιο στάδιο ετοιμότητας βρίσκεται;

Οι παίκτες μου ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Πραγματικά κάνουν τεράστιες θυσίες για να βρίσκονται στις προπονήσεις πράγμα που εκτιμώ ιδιαίτερα. Ξεκινήσαμε στις 18 του Αυγούστου, κάνουμε καθημερινά προπονήσεις και όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προσπάθειά μου να αφομοιώσουν τη δική μου φιλοσοφία. Η ετοιμότητα των παικτών μου είναι σε ψηλά επίπεδα και το δείχνουν και τα αποτελέσματα μας μέχρι στιγμής στα φιλικά. Βέβαια, τα περιθώρια βελτίωσης μας είναι ακόμη μεγάλα και μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε όσον το δυνατό πιο έτοιμοι και δυνατοί

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας του Εθνικού για τη φετινή περίοδο;

Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να παίζει ωραίο Futsal, που οι παίχτες να χαίρονται να παίζουν ο ένας για τον άλλο, που ο κόσμος που θα έρχεται να μας δει να φεύγει ευχαριστημένος με το θέαμα που θα βλέπει, μια ομάδα που να παίζει κάθε εβδομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Και επειδή μου αρέσει να οριοθετώ και τον απώτερο στόχο, θέλω με το τέλος της χρονιάς η ομάδα να κερδίσει την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος του Εθνικού την περσινή περίοδο απουσίαζε πανηγυρικά από το γήπεδο. Τι μήνυμα θέλεις να τους μεταφέρεις;

Σαν δημότης των Λατσιών διαπίστωσα ότι οι συνδημότες μου έχουν άγνοια για το άθλημα που υπηρετούμε. Εγώ θα τους προέτρεπα να έρθουν σε ένα παιγνίδι μας φέτος στο Λύκειο Λατσιών για να δουν πόσο ωραίο άθλημα είναι το Futsal. Είμαι σίγουρος ότι θα τους γοητεύσει το άθλημα και θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον . Αξίζει στα Λατσιά να έχει μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί και ίσως το Futsal να τους δώσει αυτή τη χαρά.

Πώς βλέπεις το μέλλον του Εθνικού Λατσιών στο χώρο του αθλήματος;

Αν οι άνθρωποι του Εθνικού αγκαλιάσουν την προσπάθεια που κάνουμε φέτος το μέλλον του Εθνικού Λατσιών στο χώρο του Futsal είναι κάτι παραπάνω από ευοίωνο . Φέτος θα μπουν οι βάσεις για κάτι πολύ καλό και αν υπάρχει ανταπόκριση, η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s