ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΝΤΗ!

                           untitled

«Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του φουτσαλιστή Γιώργου Κεντή από τον Παρνασσό. Καλωσορίζουμε Γιώργο στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα τιμημένα χρώματα της Εθνικάρας».

Ο Γιώργος Κεντής αποτελεί την τελευταία μεταγραφή της ομάδας μας για την καλοκαιρινή περίοδο. Πρόκειται για ένα σκληροτράχηλο φουτσαλιστας ο οποίος αναμένεται ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας με την ποιότητα, την εμπειρία και το πάθος του. Χαρακτηριστικό του στοιχείο το αριστερό φαρμακερό σουτ που διαθέτει.

Ο Γιώργος ασχολείται με το φούτσαλ εδώ και περίπου έντεκα χρόνια και αυτό δείχνει την εμπειρία που διαθέτει ως φουτσαλιστής. Ξεκίνησε από το GCS όπου και παρέμεινε για πέντε χρόνια. Το 2011 μεταπήδησε για ένα χρόνο στον Αχιλλέα Καϊμακλίου και την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανεπιστημίου και του City. Από το 2012 βρίσκεται στην ομάδα του Πανρασσού με καθοδηγητή τον σημερινό μας προπονητή Χρυσόστομου Χρυσοστόμου.

Με τον Γιώργο Κεντή κλείνει το ρόστερ μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Γιώργο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s