ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ!

20140909_210231-1    20140909_210224

Νίκη με 6-0 κόντρα στον υπολογίσιμο Σταυραετό Αγλαντζιάς πέτυχε απόψε η ομάδα μας στον πέμπτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα μας δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, πέτυχε όμως να σκοράρει έξι φορές και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της γεγονός που μας ικανοποιεί αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα μας δέχθηκε τέρματα σε όλα τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια που έδωσε.

Και πάλι μπορούμε νε πούμε ότι η ομάδα μας παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι της, αφού στο πρώτο ημίχρονο μετά το τέρμα τουΠερικλέους παρουσιάσαμε μία αδικαιολόγητη κάμψη στην απόδοσή μας με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, νευρικότητα στις κινήσεις και κακά μαρκαρίσματα. Όσο αφορά το επιθετικό κομμάτι φτιάξαμε αρκετές φάσεις οι οποίες όμως δεν είχαν καλό αποτέλεσμα και το ημίχρονο έμεινε στο 1-0.

Στην επανάληψη η ομάδα μας άλλαξε πάρα πολλά στο παιχνίδι της. Παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη, περιορίζοντας τα λάθη και έτοιμη απέναντι στο αντίπαλο τέρμα κατάφερε εύκολα να πετύχει πέντε τέρματα με τους Περικλέους (2), Χρυσοστόμου, Ιωάννου Μιχάλη και Δημητριάδη. Το τελικό αποτέλεσμα μας ικανοποιεί ειδικά λόγω του γεγονότος ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να δουλέψουμε και τα οποία η τεχνική ηγεσία ετοιμάζεται άμεσα να τα βελτιώσει. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα αυτή θα παίξει ωραίο φούτσαλ και θα χαίρεται κανείς να την βλέπει να αγωνίζεται. 

*Χατ τρικ για τον Περικλέους ο οποίος σκοράρει ασταμάτητα

*Καταπληκτικό τέρμα από τον Δημητριάδη. Τέρμα σπάνιας ομορφιάς

*Πρώτη φορά αγωνίζεται η ομάδα μας στο Σωτήρης Μέσσιος. Η αλήθεια είναι ένα παλατάκι με ιδιαιτερότητες (μεγάλο γήπεδο) στις οποίες πρέπει να προσαρμοστούμε το συντομότερο δυνατό. Μπορούμε να πούμε ότι χάθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο (δικαιολογημένα) για να πατήσουμε σωστά στο παρκέ.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s