ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ Η ΕΘΝΙΚΑΡΑ!

10653694_661606737269472_6152989207071912300_n

Πραγματοποιώντας την καλύτερή της φετινή εμφάνιση σε φιλικό επίπεδο η ομάδα μας έχασε από τον πανίσχυρο ΑΠΟΕΛ με 8-5 εκτός έδρας. Στο Λευκόθεο απόψε έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες τις οποίες χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία, τεράστια διαφορά προυπολογισμού και το αποτέλεσμα δείχνει ότι στον Εθνικό κτίζεται φέτος κάτι πολύ μεγάλο. 

Η ομάδα μας πραγματοποίησε θα μπορούσαμε να πούμε υπερηχητική εμφάνιση για την εποχή. Κάναμε ένα εξαιρετικό επιθετικό παιγνιδι και αυτό εξηγεί και τα πέντε τέρματα που σκοράραμε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (ίσως ούτε ομάδα πρώτης κατηγορίας να μπορεί να σκοράρει τόσα τέρματα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ). Εκτός από τα πέντε τέρματα καταφέραμε να βρούμε και δύο δοκάρια και να φτιάξουμε αρκετές ακόμα ξεκάθαρες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 0-2. Στη συνέχεια οι αντιπάλοι ισοφάρισαν, πήραμε κεφάλι στο σκορ και το ημίχρονο εληξε ισόπαλο 3-3. Στην επανάληψη την εξαιρετική επιθετική μας εικόνα χάλασαν τα  με νεκρά αμυντικά διαστήματα για αυτό και δεχθήκαμε πέντε τέρματα και σκοράραμε δύο. Προβλημάτισε και χρίζει άμεσης βελτίωσης το γεγονός της αμυντικής χαλάρωσης και έλλειψης συγκέντρωσης. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες πρέπει να μην χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου γιατί σε διαφορετική περίπτωση το πληρώνεις.

Σε γενικές γραμμές ο κόουτς Χρυσοστόμου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μας. Κοιτάξαμε στα ματιά τον μεγάλο της αντίπαλο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε κάποια διαστήματα του παιγνιδιου ήταν και καλύτερη. Μας χαροποιουν ιδιαίτερα τα κολακευτικά σχόλια μετα το τέλος του παιγνιδιου απο τους αντιπάλους μας τους οποίους και ευχαριστούμε.

Για την ιστορία τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν  Λευτέρης Περικλέους 2,  Τομης Χρυσοστομου 2 και ένα ο Μιχάλης Ιωάννου.

*Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s