ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑΡΑ!

                                       viewer

Νικηφόρο ήταν το τρίτο φιλικό για την ομάδα μας κόντρα στην ομάδα του City f.c, αφού πετύχαμε να κερδίσουμε με 4-9. Πολύ χρήσιμα τα συμπεράσματα του τεχνικού μας επιτελείου, αφού η ομάδα μας παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα γεγονός που προβλημάτισε τον κόουτς Χρυσοστόμου.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν αρκετά καλή έχοντας καλή κυκλοφορία, αρκετά τρεξίματα, πολύ καλή αμυντική λειτουργία γεγονός που δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να φτιάξει σχεδόν καμία ευκαιρία. Παράλληλα η ομάδα μας έφτιαξε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και πέτυχε να σημειώσει πέντε τέρματα κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενη με 0-5.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Η ομάδα μας έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της, έκανε αρκετά λάθη και είχε κακή αμυντική λειτουργία πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και σημείωσε τέσσερα τέρματα. Μπορεί να σημειώσαμε ακόμα τέσσερα τέρματα στο β΄ ημίχρονο, αλλά κρατάμε την επιπολαιότητα και την διπλοπροσωπία της ομάδα μας στο παιχνίδι. Η εικόνα της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο δείχνει ότι προέχει να διορθώσουμε τα λάθη μας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά.

Να σημειώσουμε ότι τα τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν οιː Λευτέρης Περικλέους 3, Πάρης Δάγγας 2, Μιχάλης Ιωάννου, Ιωσήφ Μαυροχάννας, Γιώργος Κεντής και Ττόμης Χρυσοστόμου.    

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s