Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ!

10302692_788105227868747_4760426045127980669_n

 

*Στην φωτογραφία με τον κέρβερο από την κοινή τους θητεία στον Αραράτ.

Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του φουτσαλιστή Μιχάλη Ιωάννου. Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην οικογένεια του Εθνικού Λατσιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.

Στην απόκτηση ενός ακόμη ποιοτικού φουτσαλιστή προχώρησε η ομάδα μας η οποία κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τον Μιχάλη Ιωάννου ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στον Αραράτ. Ο Μιχάλης είναι 25 ετών και με το άθλημα του φούτσαλ ασχολείται τα τελευταία πέντε χρόνια. Αγωνίστηκε με επιτυχία για τέσσερα χρόνια στα πανεπιστημιακά πρωταθλήματα με την ομάδα του ΤΕΠΑΚ και του European με τις οποίες μάλιστα κατάφερε να πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα (τρία με το ΤΕΠΑΚ και ένα με το European ).  

Πρόκειται για ένα ταχύ φουτσαλιστή με πολύ τεχνικά χαρακτηριστικά ο οποίος πετυχαίνει να αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Μιχάλη είναι και το εξαιρετικό δεξί πόδι που διαθέτει. 

Η μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας καλωσορίζει τον Μιχάλη και του εύχεται να επιβεβαιώσει πανηγυρικά όσα στοιχεία τον συνοδεύουν.

 

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s