ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!

IMG_0364422427_262357313837193_1777093801_n

Ίσως ο πιο ταλαντούχος φουτσαλιστής που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικάρας και έχει τιμήσει όσοι λίγοι την ομάδα αυτή, ο Ανδρέας Παρίσης βάζει πρόωρο τέλος στη φουτσαλική του πορεία, αφού οι απανωτοί τραυματισμοί δεν τον αφήνουν να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους και να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα της καρδιάς του αλλά και να προσφέρει θέαμα στα γήπεδα.

Πέρσι τέτοια περίοδο ανακοινώναμε το σοκ του τραυματισμού του φουτσαλιστή μας Ανδρέα Παρίση ο οποίος υπολογίζαμε να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για 6 με 7 μήνες. Ο τραυματισμός αυτός τον κράτησε έξω τελικά για 10 μήνες. Η προσπάθειά του να επανέλθει σε κάποια παιχνίδια φιλικού χαρακτήρα ήταν ακόμα μία τραυματική εμπειρία, αφού για δεύτερη φορά εντοπίζεται πρόβλημα στους χιαστούς και πολύ πιθανόν να οδηγηθεί εκ νέου στο νυστέρι. Αυτός ο τραυματισμός βάζει τέλος στην παρουσία του Ανδρέα στα γήπεδα του φούτσαλ.

Πόλλοί διαβάζοντας αυτό το κείμενο ίσως θεωρήσουν ότι υπερβάλλουμε. Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Ανδρέας ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους φουτσαλιστές (υπάρχουν και αποδείξεις στο You tube με τα βίντεο των παιχνιδιών με Πανεπιστήμιο, Σταυραετό, Αθηαίνου κ.α με απίστευτες ντρίπλες σε αντιπάλους και εκπληκτικό κράτημα της μπάλας όταν πολλες φορές έπεφταν 3 αντιπάλοι για να τον σταματήσουν) που είδαμε στα γήπεδα φούτσαλ και ίσως ο πιο ταλαντούχος που  αγωνίστηκε στον Εθνικό μας.

Πρέπει να σημειώσουμε αγωνιζόταν δύο χρόνια στην ομάδα μας τραυματίας και μάλιστα παρόλο που πονούσε έκανε παπάδες και έβαζε την ομάδα πάνω από τον ευατό του ακόμα και όταν αδικόταν.

Για όλα αυτά που γράφουμε ίσως και να θυμώνει που τα διαβάζει, αλλά του αξίζουν.

Για τον Εθνικό ο Ανδρέας είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος αφού είναι και μέλος του Σωματείου μας. Τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει.

This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s