ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ!

               1888530_564654720298008_1163904674_n

Ο Εθνικός Λαστιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση από τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας του φουτσαλιστή Πάρη Δάγγα. Καλωσορίζουμε τον Πάρη στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με το τιμημένο έμβλημα του Εθνικού. 

Σε ακόμα μία αξιόλογη προσθήκη προχώρησε η ομάδα μας αφού κατάφερε να αποσπάσει καταφατική απάντηση από τον Πάρη Δάγγα. Με αυτή τη κίνηση η ομάδα μας πετυχαίνει να εντάξει στο δυναμικό της ακόμα ένα νταπλούχο μετά από την προσθήκη του Στέφανου. Το νέο μας απόκτημα έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο φούτσαλ και σύμφωνα με το βιογραφικό του όπου έχει αγωνιστεί έχει πετύχει να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει υψηλούς στόχους. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Cyprus College, Αρίων και αποκορύφωμα της φουτσαλικής του πορείας ήταν η παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ με τον οποίο κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ.

Πρόκειται για ένα φουτσαλιστή που διαθέτει δυνατό αριστερό πόδι και πολύ καλά φουτσαλικά στοιχεία τα οποία ο κόουτς Χρσυσοστόμου θέλει στην νέα ομάδα που κτίζει και ο θεωρεί ότι ο Πάρης μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων μας. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Πάρης θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική μονάδα για την ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της Εθνικάρας.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s