Ο σχεδιασμός προχωρά! Μετά τα νιάτα και το ταλέντο, η εμπειρία!

viewer

Ο σχεδιασμός της ομάδα μας προχωρα σε γοργούς ρυθμούς με τον κόουτς Ττόμη Χρυσοστόμου να εφαρμόζει το πλάνο το οποίο εκπόνησε από την μέρα που ανέλαβε την ομάδα. Ο σχεδιασμός που είχε τεθεί από την αρχή ήταν όπως η ομάδα κινηθεί σε δύο ταμπλό, δηλαδή την συνύπαρξη νεαρών ταλαντούχων φουτσαλιστών με λίγους έμπειρους οι οποίοι θα δημιουργούσαν μία ομάδα που θα κτυπούσε το πρωτάθλημα.

Η απόκτηση των Μακρυγιώργη, Γεωργίου, Παρικλέους, Αλεξάνδρου και Ιωάννου είναι κινήσεις οι οποίοες συνδυάζουν ταλέντο και νιάτα και ενδυναμώνουν την ομάδα μας σε τεράστιο βαθμό. Για την καλύτερη υποστήριξη των παιδιών αυτών και για τη δημιουργια μίας ομάδας πανίσχυρης στο πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας κρίθηκε αναγκαίο όπως αποκτηθούν και λίγοι έμπειροι φουτσαλιστές. Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Πολύ πιθανόν την άλλη εβδομάδα να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση των παικτών αυτών.

Αναμονή λοιπόν για ακόμα λίγες μέρες. Ο Εθνικός έχει βάλει ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν και με μεθοδικότητα και σταθερά βήματα δουλεύει προς εκλπήρωση του σχεδιασμού του.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s