ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΥΤΟΣ!

ΝΕΟ
Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θεση να ανακοινωσει την απόκτηση του Νεόφυτου Μακρυγιώργη . Καλωσορίζουμε τον Νεόφυτο στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!
Ο 24 χρόνος φουτσαλιστης έκανε και αυτός το γνωστό δρομολόγιο Παρνασσός Στροβολου-Εθνικός Λατσιών. Ο Νεόφυτος ξεκινησε την ενασχόληση με το Futsal το 2006 και μέχρι το 2011 μεγαλούργησε με τις ομάδες u17 και u21 του Παρνασσού κατακτώντας μάλιστα δύο πρωταθλήματα και ένα κυπελο. Το 2011 μετακόμισε για ένα χρόνο, λόγω σπουδών στην ομάδα του πανεπιστημίου Κύπρου, αλλα δεν άργησε να επίστρεψει πάλι πίσω στην αγαπημένη του ομάδα και τα τελευταία δύο χρόνια αποτελούσε μέλος της πρώτης ομάδας του Παρνασσού.
Με τον Νεόφυτο πιστεύουμε ότι βάζουμε ακόμα ένα σημαντικό γρανάζι στην μηχανή μας, αφου εκτός απο πολυ καλός φουτσαλιστης είναι και υπόδειγμα αθλητή κάτι το οποίο είναι μέρος της φιλοσοφίας της ομάδας μας. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχερια τόσο ως τερματοφύλακας όσο και ως παίχτης και διακρίνεται για την μαχητικότητα και το πάθος του.
Καλοσωριζουμε λοιπόν τον Νεόφυτο στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην νέα φουτσαλικη χρόνια.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s