Φιέστα Ακαδημιών Εθνικού Λατσιών!

             

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας θέλοντας να ευχαριστήσει  τα παιδιά των ακαδημιών του ποδοσφαίρου και της πετόσφαιρας αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί μία μικρή γιορτή προς τιμή τους η οποία θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτά. Στην εκδήλωση αυτή θα βραβευτούν όλα τα παιδιά τα οποία συμμετεχουν στις ακαδημίες του Σωματείου μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 31 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στην 9 μ.μ το βράδυ στον ανοιχτό χώρο πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Για αυτό τον σκοπό μάλιστα έχει διαμορφωθεί πρόγραμμα το οποίο θα ξεκινήσει με χορούς από το χορευτικό συγρότημα Το Βήμα. Ακολούθως στις 9 και 30 θα ξεκινήσει η βράβευση όλων των αθλητών των ακαδημιών μας και η εκδήλωση θα κλείσει με μουσική και φαγητό το οποίο θα προσφέρεται σε πολύ λογικές τιμές.

Πρόκειται για μία καινοτομία η οποία θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στα Λατσιά και φιλοδοξούμε να την κάνουμε θεσμό. Πέραν της βραύβευσης, στόχος μας είναι να φέρνουμε μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις κοντά στο Σωματείο τους γονείς και τα παιδιά με ένα διαφορετικό τρόπο πέραν της επαφής που γίνεται στο γήπεδο. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσπάθειά μας θα αγκαλιαστεί από όλους. 

Θα ήταν παράλειψή μας εάν δεν εκφράζαμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν αυτή την εκδήλωση. Ευχαριστίες λοιπόν εκφράζουμε στους

1) Δήμο Λατσιών, 2) Διανομή Πετρελαίων Κώστας Παφίτης, 3) Δήμαρχο Λατσιών κ. Παναγιώτη Κυπριανού, 4) Δ.Ε.Α Φιλίππου, 5) Georgio, 6) See you travel, 7) Σχολή Χορού το Βήμα, 8) Athletes Stop, 9) A.H Different Hair Studio 10) Savero Trading Ltd, 11) Alfa Pizza, 12) .        

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s