ΕΝΑΣ «KILLER» ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ!

unnamed[1]

«Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στην ομάδα μας του Λευτέρη Περικλέους. Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της Εθνικάρας».

Γεννημένος στις 11/10/87 ο Περικλέους ξεκίνησε την φουτσαλική του πορεία από τον Αραράτ, όπου παρέμεινε για 3 χρόνια και μαζί του κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στη συνέχεια μεταπήδησε στους Χομενμέν και την αμέσως επόμενη χρονιά στην City με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας και την άνοδο στην Α΄. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΣΠΕ Στροβόλου και τα τελευταία χρόνια επέστεψε στον Αραράτ με τον οποίο κατάφερε να παρουσιαστεί σε τρεις τελικούς. Να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά σημείωσε 17 τέρματα.

Από τα πιο πάνω στοιχεία εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι ο Εθνικός ενισχύεται με ένα ιδιαίτερα χαρισματικό και ταλαντούχο φουτσαλιστή. Προσωπική επιλογή του coach Τόμη η απόκτηση του Περικλέους αποτελεί μία ποιοτική προσθήκη η οποία αναμένεται βοηθήσει τα μέγιστα προς εκπλήρωση των στόχων της ομάδας μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη τιμημένη φανέλα της Εθνικάρας.

 

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s