ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ!

486035_194735377331918_747696757_n

«Ο Εθνικός Λατσιών ανακοινώνει την αποχώρηση από την ομάδα μας των φουτσαλιστών Αχιλλέα Αχιλλέως και Χριστόφορου Παρίση. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε δύο ιστορικούς για την ομάδα μας φουτσαλιστές οι οποίοι ήταν κάτι περισσότερο από απλοί αθλητές της ομάδας και παράλληλα τους εύχεται ότι καλύτερο».

Δύο πολύ σημαντικά άτομα για την ομάδα του Εθνικού μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ομάδα μας αποχωρούν από αυτή, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, οι οποίοι καθιστούσαν αδύνατη την παραμονή τους. Πρόκειται για δύο άτομα τα οποία από την πρώτη μέρα σύστασης του τμήματος, τον Μάρτιο του 2010, βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή, δούλεψαν για αυτή την ομάδα και αγωνίστηκαν με το τιμημένο έμβλημα της Εθνικάρας δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Μαζί μοιράστηκαν αγωνίες και πολλές επιτυχίες. Υπήρξαν αρκετές στιγμές που θα μείνουν αλησμόνητες. Και οι δύο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην ιστορία αυτής της ομάδας. Εμείς τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s