ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

 

«Ο Εθνικός Λατσιών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε ένα μεγάλο αθλητή τον Ανδρέα Ανδρέου ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα μας, αλλά και από το άθλημα το οποίο υπηρέτησε με αφοσίωση και αγάπη. Όλο το οικοδόμημα της ομάδας μας του εύχεται κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

Η ομάδα μας είχε την μεγάλη τιμή να έχει στις τάξεις της για ένα χρόνο τον μεγάλο αθλητή Ανδρέα Ανδρέου. Μιλώντας με διάφορα άτομα στο χώρο του φούτσαλ, αλλά και έχοντάς τον έχουμε στην ομάδα μας τον τελευταίο χρόνο βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι πολύ δύσκολα βρίσκεις αθλητές σαν τον Ανδρέα. Ο άνθρωπος είναι ένα πραγματικό διαμάντι με όλη τη σημασία της λέξης.

Παρόλο που είχε κάνει μία πλούσια καριέρα ουδέποτε προσπάθησε να το «παίξει» κάποιος. Ποιοτικός φουτσαλιστής, πρώτος στην προπόνηση (είναι επαγγελματίας μας έλεγε ο φίλος Χρυσόστομος Χρυσοστόμου), προσιτός με όλους τους συμπαίχτες τους, έτοιμος να στηρίξει τους συμπαίχτες του (ιδιαίτερα τους νεαρούς) και το κυριότερο ουδέποτε ήρθε σε αντιπαράθεση με αντιπάλους και διαιτητές. Όλα αυτό το πακέτο το έχει ο Ανδρέας ως αθλητής και αυτό είναι κάτι το οποίο τιμά τον ίδιο και εμάς μας γεμίζει με περηφάνια για το γεγονός ότι τον είχαμε στην ομάδα μας για ένα χρόνο.

Η παρουσία του στο άθλημα αποτελεί παράδειγμα για όλους όσους ασχολούνται. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι δεν υπάρχει στο χώρο του φούτσαλ τέτοιος αθλητής και ούτε θα υπάρξει με το πακέτο που αναφέραμε πιο πάνω. Εμείς τον ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε να αγωνιστεί στον Εθνικό.  

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s