ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ(Σ) ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ!

          IMG_1600

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Μάριος Χειμώνας είναι ο πρώτος φουτσαλιστής από το υπάρχον ρόστερ ο οποίος παραμένει και επίσημα στην ομάδα μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά και το τέλος του πρωταθλήματος η διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία άφησαν ένα χρονικό διάστημα ενός μήνα για να ηρεμήσουν άπαντες και να σκεφτούν το μέλλον τους. Στη συνέχεια αποφασίστηκε όπως γίνει ο σχεδιασμός της ομάδας και ακολούθως προσωπικές επαφές με όλους τους φουτσαλιστές για να τους ανακοινωθούν οι προθέσεις μας και για να δούμε και τις δικές τους σκέψεις.

Αρχή λοιπόν γίνεται με τον εξ Αθηαίνου ορμώμενο Μάριο Χειμώνα ο οποίος βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και για την επόμενη σεζόν, αφού η αγωνιστικότητά του σε συνδυασμό με τις πολλές ικανότητές τους (τις οποίες πιστεύουμε ότι θα βγάλει στο γήπεδο ακόμα περισσότερο τη νέα σεζόν), η αφοσίωσή του στην ομάδα και ο αδαμάντινος χαρακτήρας του μας ώθησαν να του ζητήσουμε να παραμείνει στην ομάδα. Του ανακοινώθηκε η επιθυμία μας και ο ίδιος αποφάσισε όπως συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του ΕΘΝΙΚΟΥ και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s