Νίκη και εκπλήρωση στόχων για την ΕΘΝΙΚΑΡΑ!

1452224_604638856239359_1501994611_n[1]

Παίζοντας καλό φούτσαλ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει μεγάλη νίκη με 8-3 κόντρα στην συμπαθέστατη Ενά Αθηαίνου μέσα στο παλατάκι και ταυτόχρονα εκπλήρωσε τον στόχο που έθεσε από την αρχή της χρονιάς ο οποίος ήταν η είσοδος στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα μας αφού βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ με 0-1. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους φουτσαλιστές μας οι οποίοι ανέβασαν ρυθμούς και κλείνωντας την αντίπαλη ομάδα στο ένα τέταρτο του γηπέδου κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Δημητριάδη. Το τέρμα αυτό όμως ξαναέφερε τη χαλάρωση με αποτέλεσμα να δεχθούμε σύντομα δεύτερο τέρμα. Ξαναανεβάσμμε την απόδοσή μας και με τους Χατζηψάλτη Σπύρο και Παρίση Χριστόφορο γυρίσαμε το παιχνίδι φτιάχνοντας ταυτόχρονα πολλές φάσεις για περισσότερα τέρματα.

Στην επανάληψη επιστρέψαμε στη χαλαρότητα και αναπόφευκτα ήρθε η ισοφάριση σε 3-3 από τους αντιπάλους. Η βοήθεια από τον πάγκο ανέβασε κατακόρυφα την ομάδα και παίζοντας καλό φούτσαλ καταφέραμε με τους Αχιλλέως Αχιλλέα, Χατζτηψάλτη Σπύρο, Μιχαήλ Μάριο, Ιωσήφ Μαυροχάννα και Χατζηψαλτη Δημήτρη να πετύχουμε ακόμα πέντε τέρματα και να πάρουμε τη νίκη που μας φέρνει οριστικά στην πέμπτη θέση (ίσως και στην τέταρτη).

Με αυτό τον τρόπο έκλεισε η χρονιά για την ομάδα μας κάτι το οποίο μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Βέβαια όπως φάνηκε η ομάδα αυτή όπως ομολογούν όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα αυτό  άξιζε πολύ περισσότερα από αυτά που πήρε. Όπως φάνηκε μέσα από τα παιχνίδια που δώσαμε με τις ομάδες που τερμάτισαν πάνω από εμάς  είναι ξεκάθαρο ότι τα παιδιά της ομάδας μας αδίκησαν τους ευατούς τους και την ομάδα. Όλα αυτά είναι μαθήματα για το μέλλον.

*Στο φινάλε της καριέρας του ο Χαζηψάλτης Δημήτρης πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα αντάξιο της πλούσιας προσφοράς του στο άθλημα. Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου στην ομάδα.

*Τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό μας και για τον Αχιλλέως Αχιλλέα. Και αυτός πέτυχε ένα όμορφο τέρμα και αποχαιρετά έτσι την ομάδα μετά από τρία χρόνια. Ο Αχιλλέας ήταν ένας από τους τρεις σωματοφύλακες της ομάδας ο οποίος ήταν κοντά μας από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του Εθνικού Λατσιών φούτσαλ. Φίλε Αχιλλέα σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου.Για εμάς που μοιραστήκαμε μαζί του πολλές στιγμές και αγωνία για τον Εθνικό είναι ένα μεγάλο πλήγμα. Κύριε Γιαννάκη μην μας εγκαταλείψεις…Πλέον μένει μόνο ένας σωματοφύλακας.Ακούγεται κάτι για μία μεγάλη επιστροφή…

*Δεν αγωνίστηκε τελικά ο Μάριος Χειμώνας λόγω ιατρικού θέματος ο οποίος όμως παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα και είδε την ομάδα οτυ να κερδίζει την ομάδα της καρδιάς του.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s