ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

IMG_0370

Μεγάλη νίκη με 3-2 πέτυχε απόψε η ομάδα μας κόντρα στην Αμέκ Καψάλου και με τη νίκη αυτή επανερχόμαστε στην πέμπτη θέση του βαιμολογικού πίνακα. Παρόλο που η ομάδα μας κατέβηκε αποδεκατισμένη στο γήπεδο αφού για τη Λεμεσό ταξίδεψαν μόνο 6 φουτσαλιστές εντούτοις κατάφερε να παρατάξει εμπειρία και αποτελεσματικότητα και να πάρει τη νίκη.

Με το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-2 με τους Λουκά και Ανδρέου. Στη συνέχεια η ομάδα της Αμέκ ανέβηκε και κατάφερε να μειώσει σε 1-2. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα της Αμέξ μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο, έφτιαξε φάσεις και κατάφερε να ισοφαρίσειτο παιχνίδι σε 2-2. Ο Χαζτηψάλτης Σπύρος όμως ήταν αυτός που μίλησε τελευταίος και έτσι η ομα΄δα μας δραπετευσε παό τη Λεμεσό με ένα πολύ σημανιτκό διπλό. 

Συγχαρητήρια και στους έξι λεβέντες της ομάδας μας που ταξίδεψαν στη Λεμεσό και πέτυχαν την επιστροφή στις νίκες. Τελευταίος αγώνας για τη σεζόν το ματς της Παρασκευής στην έδρα μας κότνρα στην Ενά Αθηαίνου.

*Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από 3,5  για τον Δημήτρη Χατζηψάλτη ο οποίος ωοήθησε τα μέγιστα στο σημερινό αγώνα.

*Για πρώτη φορά φέτος μας χαμογελά η τύχη αφού τα δοκάρια μας βοήθησαν να μην δεχθούμε τρίτο τέρμα

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s