Οριακά εντός στόχων!

P1010108

Την ήττα γνώρισε ψες η ομάδα μας στη Σωτήρα από την τοπική ομάδα του Ονήσιλου με 5-1 και πλέον βρίσκεται οριακά εντός στόχων. Για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει ορθόδοξο φούτσαλ, βάζοντας την μπάλα κάτω και φτιάχνοντας αρκετές φάσεις, αλλά για ακόμα μία φορά χάνουμε. Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στην δύναμη και το πάθος το οποίο η ομάδα μας δεν είχε στο βαθμό που θα έπρεπε με αποτέλεσμα μοιραία να έρθει η ήττα.       

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στο γήπεδο και ευτύχισε να σκοράρει ένα πανέμορφο τέρμα με τον Μαυροχάννα. Συνεχίσαμε πολύ καλά για ένα ακόμα πεντάλεπτο, όμως η ισοφάριση των αντιπάλων άλλαξε άρδην τα πράγματα. Η ομάδα του Ονήσιλου παίζοντας με πάθος και ενθουσιασμό ισορρόπησε το παιχνίδι και θα λέγαμε ότι έφτιαξε πιο ξεκάθαρες φάσεις στο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη συνεχίσαμε να είμαστε νωθροί και χωρίς νεύρο στις μονομαχίες. Το γεγονός αυτό μας έφερε μέσα σε λίγα λεπτά να δεχόμαστε τέσσερα τέρματα και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε παίξαμε φούτσαλ, κερδίσαμε πέναλτι αλλά βρήκαμε απέναντί μας ένα πολύ καλό τερματοφύλακα ο οποίος δεν μας επέτρεψε να σκοράρουμε.

Θα λέγαμε ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ίσως όμως πλασματικό σε σχέση με την εικόνα του αγώνα. Συγχαρητήρια στους φουτσαλιστές μας για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους για τη νίκη τους. Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Μας άρεσε πολύ η οργάνωση και ο τρόπος που προσεγγίζουν τους αγώνες τους. 

Το μόνο πράγμα που μας στεναχώρησε και μας εκνεύρισε ήταν το ανελέητο βρυσίδι που δέχθηκαν οι φουτσαλιστές μας και ειδικά ο τερματοφύλακας μας (άνθρωπος υπόδειγμα) από κάποια άτομα της κερκίδας το οποίο μάλιστα ήταν χωρίς λόγο και αιτία. Αυτά δεν έχουν χώρο στο φούτσαλ της Β΄ κατηγορίας και απέναντι σε ανθρώπους που δεν προκαλούν. Για εμάς αυτά πρέπει να σταματήσουν να γίνονται και τα περί μάζας κ.τ.λ. δεν είναι δικαιολογίες. 

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑