ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!

20131001_215036

Χθες το πρωί στις 11ː06 λάβαμε μία κοινοποίηση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με την οποία μας ενημέρωναν ότι εγκρίθηκε το αίτημα της Αεκ Λάρνακας και το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη και ώρα 8ː00 αντί για την Παρασκευή την ίδια ώρα που ήταν ορισμένο από το καλοκαίρι για να γίνει το παιχνίδι. Διαβάζαμε, ξαναδιαβάζαμε την επιτολή για να δούμε μήπως έχει γραφτεί κάτι λάθος, αλλά δεν υπήρχε κάτι λάθος.

Επικοινωνήσαμε με την Ομοσπονδία και μας είπαν ότι αυτό που διαβάζαμε ήταν αλήθεια. Ρωτήσαμε τους λόγους που έγινε αυτό, αφού το καταστατικό δεν προνοεί κάτι τέτοιο (το γνωρίζουμε γιατί βρεθήκαμε δύο φορές στο παρελθόν στην ανάγκη να αλλάξουμε παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να γίνει τίποτα) και μας έδωσαν κάποιες απαντήσεις τις οποίες θα αναφέρουμε στο μέλλον και τις οποίες δεν θεωρούμε σοβαρές. Τους είπαμε ότι έχουμε μεγάλη δυσκολία για το παιχνίδι, ότι θα έχουμε απουσίες και μας είπαν να κάνουμε επιστολή να ζητούμε αλλαγή του αγώνα.

Το βράδυ είχαμε προγραμματισμένη προπόνηση. Είπαμε με την τεχνική ηγεσία να μιλήσουμε με τα παιδιά να δούμε τι να κάνουμε. Διαπιστώθηκε ότι εάν αφήναμε το παιχνίδι να γίνει Πέμπτη θα απουσίαζαν τέσσερα άτομα και ακόμα δύο είχαν προσωπικά προβλήματα τα οποία έπρεπε να τακτοποιήσουν για να είναι παρών. Μιλήσαμε με άνθρωπο της Αεκ να μας βρούμε με μία άλλη λύση γιατί η ομάδα θα κατέβαινε μισή, αλλά δεν μπορούσε να γίνει κάτι. Μιλήσαμε με το νομικό τμήμα της ομάδας μας και μας συμβούλεψαν ότι πρέπει έστω και πέντε άτομα να πάμε να παίξουμε για να μην τιμωρηθούμε. Αποφασίσαμε να πάμε να παίξουμε.

Αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, δεν ξέρουμε σίγουρα εάν να έχουμε τερματοφύλακα. Τα δύο άτομα προσπαθούν να τακτοποιήσουν τις προσωπικές τους υποθέσεις και να έρθουν να παίξουν.

Οι προσπάθειες για να μαζέψουμε την ομάδα και να πάμε να παίξουμε συνεχίζονται. Είμαστε μία ερασιτεχνική ομάδα, με παίκτες που κάνουν θυσίες για να έρχονται να αγωνίζονται και κάποιοι θέλουν να συμπεριφερόμαστε σαν επαγγελματίες. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα, κάθε χρόνο να κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω αλλά πραγματικά διερωτάται κανείς εάν πρέπει να ασχολείται.

Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο για το παιχνίδι. Θα παίξουμε για τον ΕΘΝΙΚΟ μας όπως και να είμαστε απόψε και ότι βγει. Με αυτά που γίνονται αντιλαμβανόμαστε ότι μας έχουν γραμμένους γενικότερα, αλλά δεν μας νοιάζει.     

           

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s