Στο φούτσαλ δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος!

IMG_2265

Πολλές φορές έχει γραφτεί η φράση ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αυτό μπορεί άνετα να προσαρμοστεί και στο χώρο του φούτσαλ αφού ψες το βράδυ στο <<Σωτήρης Μέσσιος>> δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Κάνοντας ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια η ομάδα μας όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Σταυραετού Αγλαντζιάς, αλλά μάλιστα έχασε με 3-0 και μοιραία απομακρύνθηκε από την τρίτη θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα μας αφού οι φουτσαλιστές μας με το σφύριγμα του αγώνα πήραν τα ηνία και προσπαθούσαν να παίξουν φούτσαλ ψηλού επιπέδου. Η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα στην μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρονου, την κυκλοφορούσε όμορφα, έφτιαχνε τελικές προσπάθειες, αλλά λίγο τα δοκάρια, λίγο ο αντίπαλος τερματοφύλακας, λίγο η αστοχία μας και λίγο το τείχος που έστησαν οι αντίπαλοι δεν μας άφησε να σκοράρουμε. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί η ομάδα του Σταυραετού σε μία από τις λιγόστές επιθέσεις της και κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε με μία γιόμα να σκοράρει και να πάρει κεφάλι στο σκορ. Παρόλη την ψυχρολουσία η ομάδα μας συνέχισε να βομβαρδίζει τον αντίπαλο χωρίς όμως να πετυχαίνει την ισοφάριση και να την βρίσκει το τέλος του ημιχρόνου να χάνει με 0-1.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα μας προσπαθούσε να παίξει φούτσαλ, έφτιαχνε φάσεις αλλά και πάλι η ομάδα του Σταυραετού με μία σέντρα κατάφερε να σκοράρει ένα εκπληκτικό ομολογουμένως τέρμα με τον αντίπαλο φουτσαλιστή να σκοράρει χωρίς να βλέπει το τέρμα. Συνεχίσαμε την προσπάθεια, κερδίσαμε πέναλτι αλλά το χάσαμε και αυτό δείγμα της ατυχίας και αστοχίας η οποία μας κυνηγούσε ψες και στην αντεπίθεση δεχθήκαμε και τρίτο τέρμα και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Το αποτέλεσμα αυτό μας στεναχωρεί γιατί ενώ ήμασταν φανερά καλύτεροι από τον αντίπαλο καταφέραμε να χάσουμε. Παράλληλα η εμφάνιση μας γεμίζει αισιοδοξία αφού δείχνει ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Απομακρυνόμαστε από την τρίτη θέση αλλά μας διατηρούμαστε στους στόχους μας που είναι η πρώτη πεντάδα.  Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας οι οποίες είναι τεράστιες για τα δεδομένα της κατηγορίας και θα παλέψουμε για να το αποδείξουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους.

*Συγχαρητήρια στους φουτσαλιστές μας για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την παλληκαρίσια νίκη τους.

*Τεράστιος αριθμός τελικών προσπαθειών στο ψεσινό παιχνίδι για την ομάδας μας. Κανένα όμως τέρμα και αυτό μας προβληματίζει. Μας προβληματίζουν η ποσότητα των χαμένων ευκαιριών και το γεγονός ότι δεχθήκαμε τρία τέρματα χωρίς ουσιαστικά να απειληθούμε από τον αντίπαλο.

*Σπάνιας ομορφιάς το δεύτερο τέρμα της ομάδας του Σταυραετού. Πολύ δύσκολο να δούμε ξανά τέτοιο τέρμα. Θύμισε κάτι από Βαν Μπάστεν.

*Άψογη η διατησία του αγώνα. Επίσης σπάνιο φαινόμενο.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s