ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ!

                     viewer

Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι η ομάδα μας είναι ικανή για να τρελάνει άνθρωπο με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Ψες κάνοντας ένα φανταστικό παιχνίδι κατάφερε να πετύχει μία σπουδαία νίκη με 0-5 κόντρα σε ένα εξαιρετικό αντίπαλο όπως είναι η Ελπίδα Αστρομερίτη. Χάνεις με κάτω τα χέρια από την Απελευθέρωση στο παλατάκι και διαλύεις την Ελπίδα στην έδρα της. Είναι για να τρελαίνεται κανείς.  Το ερώτημα που μας βασανίζει από την αρχή της σεζόν σχετικά με τους λόγους της διπλοπροσωπίας της ομάδας μας συνεχίζει να μένει αναπάντητο.

Το ψεσινό παιχνίδι ξεκίνησε με την Ελπίδα να μπαίνει πιο δυνατά από την ομάδα μας στο γήπεδο και να προσπαθεί να κρατήσει μπάλα και να φτιάξει ευκαιρίες. Η καλή όμως αμυντική λειτουργία της ομάδας και η δύναμη των φουτσαλιστών μας σταματούσε τις περισσότερες προσπάθειες των αντιπάλων πριν φτάσουν στο τέρμα μας. Ίσως και κόντρα στην ροή του αγώνα καταφέραμε με μία υποδειγματική αντεπίθεση να σκοράρουμε με τον Λουκά Λουκά γεγονός που μας όπλισε με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Η Ελπίδα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Χαζτηψάλτης Σπύρος με καταπληκτική κεφαλιά μετά από σέντρα του Αχιλλέα Αχιλλέως διπλασίασε τα τέρματά μας δίνοντας ένα ισχυρό προβάδισμα για την ομάδα μας. Το 0-2 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ελπίδας ρίχθηκε στην επίθεση για να μειώσει το σκορ και πίεσε πάρα πολύ την ομάδα μας. Οι φουτσαλιστές μας όμως στέκονταν καλά στα πόδια τους, είχαν αυτοπεποίθηση στις κινήσεις τους και σταματούσαν τις πλείστες των επιθέσεων των αντιπάλων. Μάλιστα στο διάστημα αυτό χάσαμε και κραυγαλέες ευκαιρίες για να αυξήσουμε το σκορ. Αυτό έγινε όμως μετά από ασυνεννοησία των αντιπάλων και έτσι με αυτογκόλ κάναμε το 0-3. Κάπου εκεί τα πράγματα ξεκαθάρισαν και η ομάδα μας κατάφερε μέχρι το τέλος να πετύχει ακόμα δύο τέρματα με ωραίο σουτ του Χαζτηψάλτη Σπύρου και τέρμα του Παρίση Χριστόφορου τα οποία και διαμόρφωσαν το τελικό 0-5.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η επιστροφή στις νίκες η οποία μάλιστα έγινε με εκκωφαντικό τρόπο. Μας στεναχωρεί και μας προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός της αστάθειας στην απόδοσή μας κάτι το οποίο πρέπει να δούμε ως ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι ικανή για πολύ μεγαλύτερα πράγματα από το να βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Συγχαρητήρια στους φουτσαλιστές μας για τη νίκη. Αναμένουμε ανάλογη συνέχεια.

*Θα ήταν παράλειψή μας εάν δεν αναφερόμασταν στην άψογη φιλοξενία των αντιπάλων τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.  

*Επανεμφάνιση για τον Σεβαστίδη Παύλο ο οποίος πήγε αρκετά καλά παρόλο που δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητα και η εμπειρία του θα μας ανεβάσει πολύ ως ομάδα.    

 

     

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s