Με το αριστερό στο 2014!

img_2265

Τα είχαμε πει πριν από τον αγώνα. Εάν δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα έχουμε πρόβλημα. Αποτέλεσμα της ανυπαρξίας μας και της υποτίμησης του αντιπάλου ήταν η ταπεινωτική ήττα για την ομάδα μας απόψε στο Σωτήρης Μέσσιος με 2-4 από την Απελευθέρωση. Η ομάδα μας ξεκίνησε το 2014 με το αριστερό προβληματίζοντας με την εμφάνισή της και την ήττα με κάτω τα χέρια από την ομάδα της Λακατάμειας. Παίζοντας υποφερτό φούτσαλ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έχοντας τα μαύρα της τα χάλια στο δεύτερο κατάφερε να χάσει εμφανίζοντας ξανά το μεγάλο της φετινό πρόβλημα, αυτό της αστάθειας στην απόδοσή της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει πολύ καλά στο παιχνίδι και να προηγείται με τον Μαυροχάννα με ωραίο μακρινό σουτ. Η αντίπαλη ομάδα απάντησε σχεδόν αμέσως γυρίζοντας το παιχνίδι μέσα σε ένα δίλεπτο. Κάπου εκεί αντιδράσαμε, φτιάξαμε ευκαιρίες, παίξαμε λίγο φούτσαλ και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με τον Λουκά μετά από ωραία κομπίνα σε φάουλ που κερδίσαμε. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν χρίζει κρίτικής, αφού μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και ήταν δυστυχώς η αντίπαλη ομάδα η οποία παίζοντας ένα άναρχο παιχνίδι με γιόμες από την άμυνα, εκμεταλλευόμενη την  ανυπαρξία μας και έχοντας πάθος κατάφερε να βάλει δύο τέρματα και να πάρει το παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα αυτό μας προσγειώνει ξανά στη φετινή μας πραγματικότητα η οποία λέει ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της παρουσιάζοντας μεγάλα σκαμπανευάσματα στα παιχνίδια της. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι σήμερα χάσαμε από μία ομάδα που έπαιζε με λίμπερο στο φούτσαλ. Είναι πραγματικά αδιανόητο και αυτό δείχνει το μεγάλο πρόβλημα της ομάδα μας. Εάν οι φουτσαλιστές μας δεν φορούσαν τις άσπρες φανέλες με το τιμημένο σήμα του ΕΘΝΙΚΟΥ θα νόμιζες ότι ήταν μία παρέα που κατέβηκε να περάσει την ώρα της.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλο το οικοδόμημα της ομάδας μας και οφείλουμε να συνέλθουμε γρήγορα για να αποφύγουμε και άλλα στραπάτσα.

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ!

*Να συγχαρούμε για την μεγάλη και δίκαιη νίκη της την ομάδα της Απελευθέρωσης η οποία με μαγκιά και τσαμπουκά ήρθε και πήρα το διπλό.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s