Ακατανόητη και Εκνευριστική αστοχία έφεραν νέα γκέλα!

P1010119

Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας μένει μακριά από τη νίκη αφού δεν πέτυχε αυτό που πρέπει να κάνει μία ομάδα για να μπορέσει να κερδίσει, δηλαδή να κάνει τις ευκαιρίες που βρήκε τέρματα. Αυτό το φαινόμενο είναι κάτι που παρουσιάζεται για πολλοστή φορά φέτος και μας έχει στερήσει πολλούς πολύτιμους βαθμούς. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι το γεγονός ότι η κατάσταση σε αυτό το τομέα δεν δείχνει να βελτιώνεται.

Η προχθεσινή γκέλα (3-3) με την μαχητική Αμέκ Καψάλου αποτελεί ένα πραγματικό πισωγύρισμα για την ομάδα μας. Εκεί που η ομάδα φαινόταν ότι άρχισε να σταθεροποιεί την απόδοσή της σε ψηλά επίπεδα και να παίρνει καλό ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήρθε το προχθεσινό αναπάντεχο αποτέλεσμα να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα η οποία είναι αμείλικτη και μας πληγώνει.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για την ομάδα μας αφού σχετικά γρήγορα και μετά από τραγικά ατομικά λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-2. Το μουδιασμένο ξεκίνημα διαδέχθηκε μία προσπάθεια αντεπίθεσης η οποία παρόλη τη σθεναρή αντίσταση της ομάδας της Λεμεσού κάμφθηκε. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα μας να χάνει μία κραυγαλέα ευκαιρία και να παραμένει στο ισόπαλο 2-2. Τα τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν οι Χατζηψάλτης Σ. και Άλεξ Πολυβίου.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε το ίδιο δυνατά καταφέρνοντας να σκοράρει με τον Μιχαήλ και να πετύχει την ολοκληρωτική ανατροπή. Η χαλαρή όμως διάθεση που επέδειξαν οι φουτσαλιστές μας σε συνδυασμό με την επιθετική μας αστοχία έφεραν την τιμωρία μας και την ισοφάριση. Το τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα μας να τρέχει για να σκοράρει το νικητήριο τέρμα, φτιάχνοντας ευκαιρίες και χάνοντας κάποια από αυτά που δεν χάνονται. Έτσι μοιραία ήρθε το τελικό σφύριγμα το οποίο μας στερεί ακόμα δύο βαθμούς και μας αφήνει πολύ πίσω από τους στόχους μας.

          

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s