ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

This slideshow requires JavaScript.

Παίζοντας για ακόμα μία φορά εκπληκτικό futsal στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Αεκ Λάρνακας χάνοντας με 1-2. Μας απογοητεύει το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι αυτό, αλλά η εμφάνιση αυτή μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, αφού γνωρίζουμε ότι η ποιότητα των παικτών μας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και ήταν μοιρασμένο κατά το πρώτο δεκάλεπτο με την ομάδα της Αεκ όμως να δείχνει ότι πατούσε κάπως καλύτερα στο γήπεδο και φαινόταν ότι είχε πιο καλές πιθανότητες να σκοράρει. Αυτό το πέτυχε σε μία φάση που η άμυνά μας κοιμήθηκε και μάλιστα στο επόμενο επτάλεπτο πέτυχε και δεύτερο τέρμα αφού η ομάδα μας θα μπορούσαμε να πούμε ότι για ένα δεκάλεπτο φανέρωσε την μεγάλη φετινή της αδυναμία η οποία είναι τα μικρής διάρκειας κενά διαστήματα τα οποία σχεδόν πάντα αποβαίνουν μοιραία.

Για ακόμα μία φορά φέτος μετά το τέρμα που δέχθηκε η ομάδα μας αφυπνίστηκε και προσπάθησε να παίξει το futsal που ξέρει. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα, φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά η ομάδα της Αεκ ήταν πολύ καλά στημένη, δυνατή στις μονομαχίες και δεν μας επέτρεψε να απειλήσουμε σε μεγάλο βαθμό.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν άρδην στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα μας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ιδιαίτερα επιθετική διάθεση. Κρατήσαμε την μπάλα, πιέσαμε ασφυκτικά την Αεκ σε όλο το γήπεδο αναγκάζοντάς τους φουτσαλιστές της να μας επιστρέφουν συνεχώς την μπάλα. Ευτυχήσαμε γρήγορα να μειώσουμε το σκορ με τέρμα του Πολυβίου και συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, βρίσκοντας δοκάρια χωρίς όμως να πετυχαίνουμε να ισοφαρίσουμε. Μάλιστα δεν το πετύχαμε ούτε από το δεκάμετρο πέναλτι του Σεβαστίδη στο τελευταίο λεπτό με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι Για να είμαστε δίκαιοι στο τελευταίο δεκάλεπτο δύο μεγάλες ευκαιρίες έχασε και η Αεκ αφού οι αντεπιθέσεις της ήταν φαρμακερές με τον Ζήνωνος όμως να μας κρατά στο παιχνίδι.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα μας να χάνει για τρίτη φορά φέτος. Είναι άσχημο πράγμα να χάνεις όταν μάλιστα κάνεις καλό παιχνίδι. Είχαμε όμως απέναντί μας μία εξαιρετική ομάδα με ποιότητα, εμπειρία και παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Μάλιστα θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τα καλά τους λόγια. Είναι πολύ σημαντικό τέτοιοι αντίπαλοι να μιλούν με κολακευτικά λόγια και να υποστηρίζουν ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα με την οποία αγωνίστηκαν μέχρι τώρα. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.          

Όσο αφορά εμάς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζουμε ότι έχουμε καλούς φουτσαλιστές και ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Αλοίμονο σε αυτούς που θα υποτιμήσουν αυτή την ομάδα!

 

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση, Φωτο μάνια. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s