Βαριά άρρωστη η ομάδα!

Την απόλυτη ταπείνωση βίωσε απόψε η ομάδα μας από την ομάδα της Συφ. ΑΕΚ στο Αυγόρου αφού έχασε με 4-1 και ζευγάρωσε τις ήττες της στο φετινό πρωτάθλημα. Για ακόμα μία αγωνιστική η ομάδα μας δεν κατέβηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ασύνδετη, άψυχη και με πόδια βαρετά και σκέψη αργή η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με 3-0.  

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας ανέβηκε ψηλά και πίεσε τον αντίπαλο χωρίς και πάλι να καταφέρει να σκοράρει παρόλο που έφτιαξε ευκαιρίες. Μάλιστα δεχθήκαμε και τέταρτο τέρμα. Το μόνο που καταφέραμε να κάνουμε ήταν να μειώσουμε με τον Αχιλλέως στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το τι νιώθουμε ως ομάδα για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε από μία εξαιρετική ομάδα. Αυτή την αγωνιστική χάσαμε από μία σαφώς υποδεέστερη ομάδα. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Εάν έβλεπε κάποιος απ’ έξω θα νόμιζε ότι αγωνιζόταν άλλη ομάδα και όχι ο ΕΘΝΙΚΟΣ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την κατάντια είμαστε εμείς. Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και  να δούμε τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Είναι αδιανόητο να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα. Στην ομάδα υπάρχουν πολύ καλοί φουτσαλιστές και μάλιστα αρκετά έμπειροι και είμαστε βέβαιοι ότι θα αναβάσουν την ομάδα στο επίπεδο που πρέπει να βρίσκεται.

Πολλά από αυτά που λέμε είναι σκληρά για την ομάδα μας, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Εδώ και δύο εβδομάδες βλέπουμε ένα άλλο ΕΘΝΙΚΟ και αυτό μας ενοχλεί πάρα πολύ. Οφείλουμε όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας στο τμήμα του φούτσαλ γιατί οι δυνατότητες της ομάδας μας δεν είναι αυτές που δείχνουμε σήμερα. Παρόλο που είμαστε πικραμμένοι οφείλουμε να συγχαρούμε την αντίπαλη ομάδα για την νίκη της. Έπαιξαν παλληκαρίσια, πίστεψαν στη νίκη και την πήραν ΔΙΚΑΙΑ (αυτό το αναφέρω για να μην παρεξηγηθούμε με το επόμενο σχόλιο που θα ακολουθήσει).

Κλείνοντας θα θέλαμε να σχολιάσουμε τους κύριους διαιτητές. Δεν ξέρουμε τι βαθμολογία τους έδωσε ο παρατηρητής του παιχνιδιού, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η οποία είναι δυστυχώς τραγική για αυτούς. Σήμερα σε κάποιες φάσεις πραγματικά είναι για να διερωτάται κανείς τι βλέπουν και τι σφυρίζουν, ή δεν σφυρίζουν. Μπαίνει το πρώτο τέρμα το οποίο ξεκινά από φάουλ (τράβηγμα φανέλας από αντίπαλο, κλέψιμο και αντεπίθεση). Το δεύτερο τέρμα ένας αντίπαλος αγκαλιάζει τον τερματοφύλακα και δεν τον αφήνει να κινηθεί προς την μπάλα. Και ακολούθησαν και άλλα. Και να τους ρωτάς και να σου λένε δεν είχα οπτικό πεδίο. Και ρωτάμε κύριοι. Σας ενδιαφέρει να συνεχίσετε να πληρώνεστε? Σεβαστείτε τους κόπους που κάνουμε τόσο εμείς όσο και άλλοι για να κρατήσουμε τις ομάδες μας ζωντανές. Φέτος αποχώρησαν εννέα ομάδες από το χώρο. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό? Όταν κάποιος βλέπει να σφυράτε, ή να μην σφυράτε στο γήπεδο και να πληρώνεστε καλά σκέφτεται εάν αξίζει να συνεχίσει να αγωνίζεται για αυτό το άθλημα. 

  * Σήμερα το άθλημα δέχθηκε ένα ακόμα ένα μεγάλο κτύπημα. Ακόμα μία ομάδα ανέστειλε το τμήμα φούτσαλ. Και μάλιστα μία συμπαθής σε εμάς ομάδα, αλλά και γενικότερα στο χώρο του αθλήματος. Εμάς μας ενόχλησε αυτό γιατί ξέρουμε με πόσους κόπους κτίζεται και συντηρείται μία ομάδα. Πιστεύουμε ότι θα ενόχλησε και πολλούς άλλους. Εμείς προειδοποιήσαμε με επιστολές το καλοκαίρι.  Ξυπνήστε αυτοί που πρέπει να ξυπνήσετε πριν να είναι αργά για το άθλημα.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s