Ψηλά το κεφάλι λεβέντες!

 

This slideshow requires JavaScript.

Την ήττα γνώρισε απόψε η ομάδα μας από τον Αετό Σολιάς με 0-5 στο. Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι ο ΕΘΝΙΚΟΣ μας δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, αφού επικρατούσε στη ομάδα μία νωθρότητα και δεν υπήρχε καθόλου συγκέντρωση στο παιχνίδι της. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ικανότητα των αποψινών μας αντιπάλων έφερε την ομάδα μας πίσω στο σκορ με 0-2 στο πρώτο επτάλεπτο. Όύτε το πρώτο, αλλά ούτε το δεύτερο τέρμα μπόρεσε να αφυπνίσει τους φουτσαλιστές μας και μοιραία μέχρι το τέλος του ημιχρόνο βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-4.

Τα πράγματα άλλαξαν άρδην στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα μας να μπαίνει πολύ καλά στο παιχνίδι, να πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο σε όλο το γήπεδο και να φτιάχνει πολλές φάσεις για τέρμα, αλλά χωρίς να τα καταφέρει να σκοράρει. Στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε και πέμπτο τέρμα και έτσι το παιχνίδι έληξε με την ομάδα μας να χάνει ένα παιχνίδι το οποίο πίστεψε ότι μπορούσε να το διαχειριστεί πολύ καλύτερα και να έχει διαφορετική κατάληξη.

Οφείλουμε παρά την ήττα να συγχαρούμε την ομάδα του Αετού για τη δίκαιη νίκη της. Πρόκειται για μία ομάδα την οποία σεβόμαστε για την ποιότητα και την οργάνωση που έχει και αυτό φαίνεται από πολλά πράγματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και την οποία πολύ δύσκολα θα κερδίσει κάποιος φέτος.

Η ήττα αυτή μας ρίχνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας ένα αγώνα λιγότερο από ΑΕΚ Λάρνακας, Αετό Γαλάτας, Ελπίδα Αστρομερίτη και ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων. Οφείλουμε να μαζέψουμε τα συντρίμμια μας και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε δύσκολη έξοδο στο Αυγόρου και θέλουμε επιτακτικά να επιστρέψουμε στις νίκες. Στην ομάδα υπάρχουν μεγάλοι παίκτες και είμαστε βέβαιοι ότι θα επιστρέψουμε πολύ πιο δυνατοί.

*Ευχαριστούμε τα μέλη της Διοίκησης αλλά και τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα μας.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση, Φωτο μάνια. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s