Νίκη με σβηστές μηχανές!

               viewer

Έχοντας το Σπύρο Χατζηψάλτη σε μεγάλη βραδιά η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Αρίων Εργατών με 7-1. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε καθαρίζοντας το νωρίς και μία ευκαιρία για το τεχνικό δίδυμο να δοκιμάσει πράγματα ενόψει του μεγάλου πιαχνιδιού κόντρα στον Αετό Γαλάτας. Το παιχνίδι κερδίθηκε εύκολα όμως μας αφήνει λαβωμένους, αφού από τα πρώτα λεπτά αποχώρησε τραυματίας ο Ανδρέου και το γεγονός αυτό προκαλεί ανησυχία στους ιθύνοντες της ομάδας.

Όσο αφορά το παιχνίδι είναι  αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα, αφού απέναντί μας είχαμε μία πολύ αδύνατη ομάδα η οποία στην κυριολεξία δε θυμίζει σε τίποτα την μεγάλη ομάδα που διέθετε ο Αρίων στο παρελθόν. Η ομάδα μας κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ευτύχισε να σκοράρει επτά φορές, είχε πέντε δοκάρια και πάνω από 25 τελικές προσπάθειες και αυτό τα λέει όλα. Μόνο σημείο στο οποίο θα πρέπει να σταθούμε και το οποίο θα πρέπει να προβλημάτισε την τεχνική μας ηγεσία είναι το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε εύστοχα τις πολλές φάσεις που δημιουργήσαμε, καθώς και κάποια κενά στην άμυνά τα οποία πρέπει να διορθωθούν άμεσα εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για κάτι καλό με τον Αετό.

 Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να προηγείται 2-0 και να ολοκληρώνει τον αγώνα με άλλα πέντε τέρματα και έτσι το σκορ να κλείνει στο 7-1. Τα τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν οι Χαζτηψάλτης (3), Μιχαήλ, Δημητριάδης, Αχιλλέως και ο γιορτάρης Λούκας. Συγχαρητήρια σε όλους τους φουτσαλιστές μας για τη τρίτη νίκη φέτος και το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

*Το πρώτο τέρμα με τη φανέλα του Εθνικού Λατσιών πέτυχε ο Δημήτρης Δημητριάδης.

*Χατ τρικ για τον Χατζηψάλτη Σπύρο ο οποίος δείχνει να μοιάζει με το παλιό καλό κρασί, αφού φέτος σκοράρει ακαταύπαστα και θα ίσως να κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στη φουτσαλική του καριέρα.

* Ανησυχία για τον Ανδρέα Ανδρέου ο οποίος αποχώρησε τραυματίας. Θα κάνει αγώνα δρόμου να φτάσει το παιχνίδι της Παρασκευής με τα δεδομένα να μην είναι υπέρ του.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s