Ελπίδα λαμπρή ο ΕΘΝΙΚΟΣ!

This slideshow requires JavaScript.

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχοντας ένα εξαιρετικό rotation από τον πάγκο ο ΕΘΝΙΚΟΣ δεν άφησε καμία ελπίδα στην ομάδα του Αστρομερίτη για να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι. Παράλληλα έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Παίρνοντας όμως τα πράγματα από την αρχή το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι. Κλειστές άμυνες και κάποια διστακτικότητα για να επιτεθούν. Το τέρμα όμως του Μιχαήλ, αφού προηγουμένως ο Χαζτηψάλτης Σπύρος την άφησε έξυπνα να περάσει κάτω από τα πόδια του, άλλαξε τα δεδομένα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα μας. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι σφιτκό και με τους αντιπάλους μας να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα μας. Σε μία όμως στημένη φάση κατάφεραν με απευθείας φάουλ να ισοφαρίσουν. Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους έληξε χωρίς κάποια ομάδα να ξεχωρίζει ιδιαίτερα και έτσι το ισόπαλο 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Για ακόμα μία φορά όμως το δεύτερο ημίχρονο ο ΕΘΝΙΚΟΣ ανέβασε στροφές και πέτυχε να κυριαρχήσει στο παρκέ. Παίζοντας μία άμυνα που σπάει κόκκαλα, βάζοντας δύναμη στις μονομαχίες, επιθετικές κινήσεις και μυαλό πέτυχε με συνοπτικές διαδικασίες να εκτοξεύσει το σκορ στο 5-1 χάνοντας παράλληλα και τεράστιες ευκαιρίες για ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Μιχαήλ (2), Χατζηψάλτης Σ (2) και Ανδρέου.

*Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στον υπέροχο κόσμο μας ο οποίος ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα μας πανηγυρίζοντας ακόμα μία νίκη.

*Συγχαρητήρια σε όλους τους φουτσαλιστές μας για την εμφάνιση. Αξίζει να αναφερθούμε στο εξαιρετικής ομορφιάς δεύτερο τέρμα του παίκτη-προπονητή Μιχαήλ ο οποίος στην κυριολεξία χόρεψε τον αντίπαλο και κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη.

   

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s