Πριεμιέρα με το δεξί για την ΕΘΝΙΚΑΡΑ!

This slideshow requires JavaScript.

Παίζοντας όσο έπρεπε η ομάδα μας πέτυχε να καταβάλει ψες την αντίσταση της μαχητικής Απελευθέρωσης στο Ακάκι μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Συνηθίζεται να λέγεται ότι οι πριεμιέρες είναι κάπως περίεργες και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, αφού η ομάδα μας ήταν κάπως νευρική και άτονη προσπαθώντας να κάνει αυτά που έπρεπε χωρίς όμως αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να παραδεχθούμε ότι η ομάδα της Απελευθέρωσης ήταν πιο απειλητική κάνοντας περισσότερες φάσεις από εμάς πετυχαίνοντας μάλιστα να ανοίξει το σκορ (το τέρμα επιτεύχθηκε με το χέρι του αντιπάλου). Κάπου εκεί όμως η ομάδα μας αφυπνίστηκε προσπαθώντας να απαντήσει και το πέτυχε με αυτογκόλ των αντιπάλων. Το ημίχρονο τελίωσε χωρίς την ομάδα μας να είναι καλύτερη, αλλά πετυχαίνοντας το ζητούμενο που ήταν η άμεση απάντηση.

Όλα όμως άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά και από τις οδηγίες των Στυλιανού-Μιχαήλ η ομάδα ανέβασε στροφές, έκανε τα βασικά πράγματα που ξέρει να κάνει και μέσα σε ένα δεκάλεπτο απεκατέστησε την τάξη σκοράροντας τρεις φορές με τους Αλεξ Πολυβίου, Λουκά Λουκά και ένα αυτογκόλ των αντιπάλων φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα μας απλά προσπάθησε να κρατήσει το σκορ χωρίς να ρισκάρει χάνοντας καθαρές ευκαιρίες. Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα μας να πετυχαίνει μία επαγγελματική νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά παίρνοντας εύκολα το ζητούμενο.

*Το πρώτο τέρμα με τη φανέλα του ΕΘΝΙΚΟΥ πέτυχε ο Άλεξ Πολυβίου ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος χθες.

* Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί ο νέος μας κέρβερος Χρήστος Ζήνωνος δείχνοντας ότι το κενό του Αλεξάνδρου σε συνεργασία με τον νεαρό Αντωνη και την παλαιοσειρά Ανδρέα Μουττωτό  θα καλυφθεί επάξια.

*Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον φουτσαλιστή της Απελευθέρωσης για τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο Β’ ημίχρονο. Να επιστρέψει γερός πίσω στα γήπεδα.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση, Φωτο μάνια. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s