Ακτινογραφία Β Κατηγορίας Μέρος Πρώτο

Image

Ακτινογραφία Β Κατηγορίας

Η σελίδα θα μας επιχειρήσει να κάνει μία προσπάθεια να παρουσιάσει τους  13 μονομάχους της Β Κατηγορίας, σε ένα πρωτάθλημα που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δυνατό και αμφίρροπο, αφού υπάρχουν αρκετά ισχυρά σύνολα ικανά για μεγάλα πράγματα. 

Άεκ Λάρνακας

Η ομάδα της Λάρνακας μετά απο πολλά χρόνια στην Α κατηγορία έπεσε στη Β. Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό σύνολο παικτών το οποίο θα κυνηγήσει την άνοδο και αποτελεί ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο. Πολύ έμπειρη και σκληροτράχηλη ομάδα με κόσμο με πολλές απαιτήσεις. Στις τάξεις της ομάδας είναι και ο γνωστόας μας απο το το πέρασμα του στην ομάδα του Δημητράκη Χριστοδούλου Bernardo, o οποίος προέρχεται απο τραυματισμό. Μεταγραφή και προπονήτη που έγινε παίκτη με τον Χριστοφόρου.

Αετός Σολιάς

Οι πρωταθλητές της Γ΄ κατηγορίας πέρσι, έρχονται με πολλές απαιτήσεις και κατά πολλούς θεωρούνται από τα φαβορί για την άνοδο. Πολύ ισχυρό σύνολο το οποίο ξέρει να παίρνει αποτελέσματα μέσα και έξω. Κάποιες αποχωρήσεις υπήρξαν στην ομάδα του Αντρέα Αλεξάνδρου οι οποίες όμως δεν θα αποδυναμώσουν ουσιαστικά την ομάδα της Σολιάς. Το υψόμετρο της περιοχής αναμένεται να ζαλίσει πολλούς και φέτος.

Αμέκ Καψάλου

Η ομάδα του Σάββα Βρακά πιο έμπειρη από πέρσι αναμένεται  να δυσκολέψει και να κερδίσει πολλές ομάδες. Τον δεύτερο γύρο πέρσι έδειξε πολύ καλά στοιχεία και το ίδιο αναμένουμε και φέτος, ιδιαίτερα στην έδρα της. Με παίκτες πλέον πιο έμπειρους και με την ενίσχυση που έγινε στις τάξεις της ομάδας αναμένεται να  είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Η ομάδα της Αμμοχώστου αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό τουλάχιστον βγαίνει προς τα έξω από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, πράγμα που δικαιολογείται και από το ψηλό μπάτζετ.  Ο προπονητής της ομάδας έφερε στην ομάδα πολλούς γνώριμους για αυτόν παίκτες από το πέρασμα του στην Απέπ και μαζί με τους παλαιότερους παίκτες δημιούργησε ένα ισχυρό σύνολο. Μεγάλα ντέρμπι θα γίνουν μεταξύ της ομάδας της Αμμοχώστου και της ομάδας της ΆΕΚ όπως μας έχουν συνηθίσει και στο ποδόσφαιρο.

Απέπ Πελενδρίου

Μία από τις νέες ομάδες στο χώρο η οποία θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για αρκετούς αντιπάλους ιδιαίτερα στην έδρα της. Η διάρκεια στην απόδοση της αποτελέσει μεγάλο ερωτηματικό. Μειονέκτημα θα αποτελέσει η έλλειψη εμπειρίας στο παρκέ.

Αρίων Εργατών

Η ομάδα του Αρίων η οποία δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του παρελθόντος. Με αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεση της θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αλλαγή και έδρας πλέον η ομάδα θα αγωνίζεται στην Κλήρου. Μειονέκτημα ότι άργησε να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας και αυτό ίσως να δημιουργήσει πρόβλημα όσο αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα και δυναμικότητα της ομάδας από τους Εργάτες.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s