Ακτινογραφία Β Κατηγορίας Μέρος Δεύτερο

Συνεχίζουμε την ανάλυση των υπόλοιπων φετινών μονομάχων

Εθνικός Λατσιών

Πολλές μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδας μας, το μεγάλο στοίχημα είναι να βρεθεί χημεία μεταξύ των παικτών. Ο στόχος που έθεσε η τεχνική ηγεσία, είναι μια ικανοποιητική παρουσία στην Β΄ κατηγορία και πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε τα αποτελέσματα να είναι διαφορετικά από το τελευταίο πέρασμα μας στην Β΄ κατηγορία.

Ελπίδα Αστρομερίτη

Με αρκετούς παίκτες από το περσινό ρόστερ και με έμπειρο προπονητή η ομάδα της Ελπίδας στην μέρα της μπορεί να κάνει τη ζημιά σε όλες τις ομάδες και σε οποιαδήποτε έδρα. Πολλά νεαρά παιδιά στις τάξεις της ομάδας με πολλά τρεξίματα και αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο θα τους δώσει διάρκεια σε απόδοση.

ΕΝΑ Αθηαίνου

Με τους περισσότερους παίκτες από το ρόστερ της περσινής χρονιάς θα πορευτεί η ομάδα της Αθηαίνου, πλήν του Χειμώνα που αποκτήθηκε από την ομάδα μας.Πολύ δύσκολη πάντως θεωρείται η έδρα στην Αθηαίνου αφού εκεί η ΕΝΑ παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και είναι ικανή για ζημιές.

Απευλευθέρωση

Η γνωστή μας Απελευθέρωση με παίκτες που είχε στις τάξεις της και πέρσι, αποδυναμώνεται από το γεγονός ότι δύο από τους καλύτερους τους παίκτες πήγαν στην ομάδα της Ανόρθωση. Η εμπειρία κάποιων παιχτών της θα βοηθήσει την ομάδα της Απελευθέρωσης για την επίτευξη των στόχων της. 

Ονήσιλος Σωτήρας

Ακόμη μια νέα ομάδα στο χώρο με αρκετά τρεξίματα και πολλές αντοχές όπως φαίνεται μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Μειονέκτημα θα αποτελέσει η έλλειψη εμπειρίας στο παρκέ και το μικρό ρόστερ που διαθέτει.

Σταυραετός Αγλαντζιάς

Ένα αρκετά σκληροτράχηλο σύνολο με έμπειρους πλέον παίχτες το οποίο στη μέρα του μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα παντού. Ερωτηματικό η διάρκεια στην απόδοση αφού τις προηγούμενες δύο χρονιές τα σκαμπανεβάσματα στη απόδοσή τους δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Αγλαντζιάς να έχει μία σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα.

Άεκ Κοκκινοχωρίων

Ακόμη μια νέα ομάδα στον χώρο η οποία θα πορευτεί με ένα έμπειρο προπονητή στον πάγκο της. Αποτελεί μια παντελώς άγνωστη ομάδα σε εμάς.

 

 

 

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s