Βελτιωμένος ο ΕΘΝΙΚΟΣ παρά την ήττα από ΑΠΟΕΛ!

This slideshow requires JavaScript.

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ομάδα στο ψεσινό φιλικό μάτς κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, παρά την ήττα με 1-5. Το φιλικό αυτό ήταν μία ευκαιρία για το τεχνικό δίδυμο να δει, όπως και στο φιλικό με τον Παρνασσό την λειτουργία της ομάδας κάτω από συνθήκες πίεσης και πως μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι σε πιο δυνατές και ποιοτικές ομάδες.

Σε σχέση με το φιλικό με τον Παρνασσό υπήρξε βελτίωση σε αρκετούς τομείς γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα το τεχνικό δίδυμο. Υπήρξε σημαντική βελτίωση στον αμυντικό τομέα και πολλά τρεξίματα και δύσκολα οι φουτσαλιστές μας έχαναν τους αντιπάλους τους. Η ομάδα ναι μεν δέχθηκε 5 τέρματα, αλλά ο τρόπος που αμύνθηκε ήταν αποτελεσματικός αφού περιόρισε πάρα πολύ, ειδικά στο Β΄ μέρος, τις τελικές προσπάθειες των αντιπάλων προς το δικό μας τέρμα . Μοναδικό αρνητικό στοιχείο όσο αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας ήταν το γεγονός ότι χάθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο η συγκέντρωση και δεχθήκαμε δύο τέρματα χαλώντας κάπως την καλή εικόνα.

Αναφορικά με το επιθετικό κομμάτι γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο να επιτεθούμε και αυτό επιβεβαιώθηκε στο Α΄ μέρος όπου είχαν γίνει μόνο δύο τελικές προσπάθειες απο την ομάδας μας, απο τις οποίες η μία μετουσιώθηκε σε γκόλ. Στην επανάληψη η ομάδα πάτησε πιο γερά στα πόδια της και δειλά δειλά πέρασε μπροστά, δημιουργήθηκαν  αρκετές τελικές προσπάθειες απο τις οποίες οι δύο κατέληξαν στα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδας αν βέβαια αναλογιστούμε και ποια ομάδα είχαμε απέναντί μας. Ο κύκλος των φιλικών έκλεισε χθες και τις επόμενες δύο εβδομάδες η ομάδα  θα δουλέψει με στόχο να βελτιώσει τις αδυναμίες της και να παρουσιαστεί πανέτοιμη για το μάτς με την  Απελευθέρωση , τη δεύτερη αγωνιστική αφού ως γνωστό την πρώτη αγωνιστική η ομάδα έχει ρεπό.

 Για την ιστορία να πούμε ότι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με σκορ 3-1. Το τέρμα για την ομάδα μας πέτυχε ο Λουκά στο Α΄ μέρος.

Η τεχνική ηγεσία είχε στη διάθεση της όλους τους φουτσαλιστές πλήν του ανέτοιμου Σεβαστίδη ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και σύντομα θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

   

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s