Φιλική ήττα από Παρνασσό!

564326_157440707728052_1044183610_n[1]

Την ήττα με 7-1 γνώρισε η ομάδα μας από τον Παρνασσό Στροβόλου σε ψεσινό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην κλειστή αίθουσα «Σωτήρης Μέσσιος» στα Λατσιά.

Δεν θα μπούμε σε εκτενής ανάλυση του παιχνιδιού, ούτε θα μιλήσουμε για το ποια ομάδα θεωρείται ανώτερη, καθώς το να μπαίνουμε σε τέτοια συζήτηση είναι παντελώς άστοχο και ουτοπικό. Απέναντί μας είχαμε μία ομάδα που προπονείται επί καθημερινής βάσεως και διαθέτει και ξένους φουτσαλιστές συνεπώς τα συμπεράσματα που πρέπει να βγουν από το τεχνικό δίδυμο θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα με τα δεδομένα της Β΄ κατηγορίας.

Όσο αφορά τον αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε περισσότερο αμυντικά και θα λέγαμε ότι σε γενικές γραμμές αμύνθηκε καλά αν εξαιρέσουμε το δεκάλεπτο που οι αντίπαλοί μας έπαιζαν με 5 παίχτες και κατάφεραν να σκοράρουν με αυτό τον τρόπο 3 φορές. Επιθετικά η ομάδα μας είχε αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξή της. Προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να επιτεθεί, έκανε αρκετές (για τα δεδομένα) τελικές προσπάθειες, αλλά η προσπάθεια να ανοιχτεί και να μην ταμπουρωθεί έφερε και τα αβίαστα λάθη τα οποία έδωσαν την ευκαιρία στον Παρνασσό να σκοράρει στην αντεπίθεση.

Το τεχνικό δίδυμο της ομάδας μας έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους φουτσαλιστές να αγωνιστούν. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παρνασσού και στον φίλο Χρυσόστομο Χρυσοστόμου για την εξαιρετική ομάδα που έχει φτιάξει. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα.

*Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το πρώτο μισό έκλεισε με την ομάδα του Παρνασσού να προηγείται με 5-1 και το παιχνίδι να τελειώνει με 7-1.

* Για την ομάδα μας σκόραρε ο Χατζηψάλτης Δημήτρης.     

* Εκτός για την ομάδα μας λόγω προβλημάτων τραυματισμών ήταν οι Σεβαστίδης και Χατζηψάλτης Σ.

* Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Μαυροχάννα στην αγωνιστική δράση η οποία και δυναμώνει την ομάδα μας.

* Πρώτη εμφάνιση και για τον τερματοφύλακά μας Χρίστο Ζήνωνος.

    

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s