ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΚΑΙ Ο Δ. ΧΑΤΖΗΨΑΛΤΗΣ!

1017343_548093931892913_2013757482_n[1]

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του φουτσαλιστή Δημήτρη Χατζηψάλτη. Καλωσορίζουμε τον έμπειρο φουτσαλιστή στην οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας. 

Δύο λοιπόν γίνονται από σήμερα οι Χατζηψάλτηδες στον ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΤΣΙΩΝ αφού ο Δημήτρης Χατζηψάλτης συμφώνησε να συνεχίσει την φουτσαλική του πορεία στην ομάδα μας και έρχεται να συναντήσει τον αδελφό του Σπύρο.

Η προσθήκη του Μήτσου είναι μία δυνατή κίνηση καθώς διαθέτει στοιχεία απαραίτητα για μία ομάδα που θέλει να είναι ανταγωνιστική σε ένα πρωτάθλημα όπως δύναμη, εμπειρία και κυρίως γνώση του αθλήματος. Βέβαια το πλούσιο βιογραφικό του τα λέει όλα και πιστοποιεί την αξία του Δημήτρη, αφού σε όλη του την φουτσαλική καριέρα αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ξεχωρίζουν τα χρόνια του στο Αραράτ, στο Cyprus  College αλλά κυρίως οι συμμετοχές του στο Champions League και στην Εθνική ομάδα ανδρών της Κύπρου.

Ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη ένταξη του Δημήτρη στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά για υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει ως ομάδα.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

One Response to ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΚΑΙ Ο Δ. ΧΑΤΖΗΨΑΛΤΗΣ!

  1. Pingback: Δ. Χατζηψάλτης και Mobilet στον Εθνικό | We Care About Futsal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s