ΛΑΤΣΙΑΛΙ ΚΑΙ Ο MOBILET!

415758_109792305815036_553327570_o[1]

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ανδρέα Ανδρέου (Mobilet). Η οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ καλωσορίζει τον Ανδρέα και του εύχεται κάθε επιτυχία εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι ένας τέτοιος φουτσαλιστής γίνεται μέλος της.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα έμπειρο φουτσαλιστή ο οποίος μετά από συντονισμένες ενέργειες του τεχνικού διδύμου εντάσσεται στην ομάδα μας και αναμένεται να την ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό.

Ο γεννημένος στις 3 Μαρτίου του 77 Ανδρέου έχει μία πολύ μεγάλη καριέρα στο άθλημα του φούτσαλ καθώς ασχολείται με αυτό από το 1998. Σε αυτή την μεγάλη πορεία ξεχωρίζoυν τα 8 χρόνια παρουσίας του στον Παρνασσό Στροβόλου, τα 4 χρόνια στο Cyprus College, αλλά και η θητεία του στη ΣΠΕ Στροβόλου και στον Αραράτ. Επιστέγασμα αυτής του της πορείας ήταν η παρουσία του στην Εθνική Ανδρών για τέσσερα συνεχόμενα έτη γεγονός το οποίο του έχει προσδώσει ευρωπαϊκές παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία. Πέρσι αγωνίστηκε στην Ελπίδα Αστρομερίτη.

Όλα τα παραπάνω πιστοποιούν την σχέση του Ανδρέου με το άθλημα και μας κάνουν να νιώθουμε τη βεβαιότητα ότι η παρουσία του στην ομάδα μας θα μας ανεβάσει σε πολλά επίπεδα και θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Advertisements
This entry was posted in Ενημέρωση. Bookmark the permalink.

One Response to ΛΑΤΣΙΑΛΙ ΚΑΙ Ο MOBILET!

  1. Pingback: Δ. Χατζηψάλτης και Mobilet στον Εθνικό | We Care About Futsal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s