ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ!

viewer

Τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, και ώρα 19ː30 στο Γυμνάσιο Λατσιών έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρώτη της ομάδας Futsal του Εθνικού Λατσιών. Η πρώτη αυτή συνάντηση αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία και ενδιαφέρον τόσο από την τεχνική ηγεσία όσο και από τους φουτσαλιστές της ομάδας καθώς θα ξεκινήσει και επίσημα η έναρξη της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας το οποίο αναμένεται να είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο από αυτό της Γ΄ κατηγορίας.

Στην πρώτη αυτή προπόνηση θα υπάρξουν κάποια νέα πρόσωπα καθώς για διάφορους λόγους αποχώρησαν από την ομάδα οι Παναγιώτου, Γεωργίου, Αλεξάνδρου και Καρασιαλής. Το τεχνικό δίδυμο που αποτελείται από τους Στυλιανού-Μιχαήλ δουλεύει εντατικά τις τελευταίες μέρες και βρίσκεται σε επαφές με διάφορα άτομα για να ολοκληρώσουν το ρόστερ και να καθορίσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Είμαστε όμως βέβαιοι ότι με τις προσθήκες των φουτσαλιστών οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν αυτή την εβδομάδα η ομάδα μας θα είναι πολύ πιο ισχυρή και θα πετύχει το στόχο τον οποίο έχει θέση το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας.    

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s