ΤΟΥΡΝΟΥΑ FUTSAL ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ!!!

 

FUTSAL nedisy latsiwn_2013_A5[1] (2)

Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ θα πραγματοποιήσει τουρνουά Futsal στα γήπεδα Nuevo Campo στα Λατσιά. Πρόκειται για ένα τουρνουά το οποίο τείνει για γίνει θεσμός, αφού πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Τις προηγούμενες χρονιές το τουρνουά είχε σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία καθώς συμμετείχαν αρκετές ομάδες και αυτό φιλοδοξούμε να κάνουμε και φέτος.

  Όπως σημειώσαμε και πιο πάνω το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου στα γήπεδα του Nuevo Campo. Στις 17ː30 θα γίνονται οι εγγραφές των ομάδων και στις 18ː00 θα ξεκινήσει το τουρνουά. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι έχει οριστεί ως τιμή συμμετοχής ανά ομάδα το ποσό των 60 ευρώ και θα υπάρχει ως έπαθλο για τον πρώτο νικητή το ποσό των 400 ευρώ. Για τους δεύτερους νικητές θα υπάρχουν δώρα από τους χορηγούς του τουρνουά.

 Για πληροφορίες και προεγγραφές παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 99570861 και 99611685. Θα παρακαλούσαμε θερμά όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά να δηλώσουν συμμετοχή πριν την Παρασκευή 12 Ιουλίου έτσι να μπορέσει να γίνει και η κατάλληλη προετοιμασία.  

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στο ιδιοκτήτη των γηπέδων Nuevo Campo για την ευγενική του χειρονομία όπως αποτελέσει το βασικό χορηγό του τουρνουά όπως επίσης και στους υπόλοιπους χορηγούς.       

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s