ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ!

Μετά και τη δημοσιογραφική διάσκεψη και την επισημοποίηση της ίδρυσης του τμήματος ακαδημιών Futsal του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ ξεκίνησαν οι εγγραφές, έτσι ώστε να αξιολογηθούν οι συμμετοχές και να διαμορφωθούν οι ανάλογες ομάδες.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και για το σκοπό αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για όλα όσα πρέπει να ξέρουν σε περίπτωση που θα επιθυμούσαν να εγγράψουν το παιδί τους στις Ακαδημίες του Σωματείου μας.

Αρχικά πρέπει να πούμε ότι στον ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΤΣΙΩΝ έχει προσληφθεί ένας εξαιρετικός γνώστης του αθλήματος ο οποίος θα μπορέσει να αναπτύξει το άθλημα στους νέους φουτσαλιστές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα έχουν οριστεί δίδακτρα τα οποία θεωρούμε ότι είναι προσιτά γα τον κάθε γονιό ο οποίος θέλει να εγγράψει το παιδί του στις ακαδημίες του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ. Πιο συγκεκριμέναː

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Μηνιαίως ₠30

Εξάμηνο  ₠150

Ετήσιο    ₠250

Πρέπει επίσης να πούμε ότι έχει οριστεί το ποσό των  ₠50 για εγγραφή με την οποία θα παραλαμβάνει και το αθλητικό υλικό δηλαδή 2 στολές προπόνησης (παντελονάκι, φανέλα, κάλτσες), τσάντα και φόρμες. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε όμως ότι σε περίπτωση που κάποιο παιδί πληρώσει για ένα εξάμηνο ή για όλο το χρόνο από την εγγραφή του τότε δεν θα πληρώνει για εγγραφή και το αθλητικό υλικό θα το παίρνει δωρεάν.

            Αυτές, λοιπόν, είναι οι βασικές πληροφορίες για τις ακαδημίες φούτσαλ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ. Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 99519304 και 99631094.

 

 

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s